Ga naar de inhoudGa naar het filter

Carnavalskaarten tekst

Ben je op zoek naar teksten voor op je carnavalskaart ? We hebben een selectie voor je gemaakt. Gebruik het ter inspiratie!

Eerste carnavalskaart gratis

Al slijt de deurmat niet...

Al slijt de deurmat niet van je bezoekjes en lopen we bij jou ook zelden aan toch blijft de band die tussen ons gegroeid is voor altijd als een warm gevoel bestaan

Een goed karakter

Een goed karakter en een hart van goud zijn van grote waarde, zorg dat je ze behoudt.

Elkaar zo kennen is een geschenk

Een blik, een woord, een stille wenk, elkaar zo kennen is een geschenk.

Even iets schrijven

Even iets schrijven Totaal onverwacht Zomaar een kaartje Omdat ik even aan je dacht

Het was fantastisch

Ik wil gewoon nog even zeggen: Het was fantastisch!

Ik wens je..

Ik wens je een jaar vol dromen een jaar van zorgeloos blauw waarin al je wensen uit zullen komen want jij bent een grandioze vrouw

My bestest friend

It's such a lovely thing for me, to have you as a friend. You're someone who understands me, on whom I can depend. You see and know my faults, and you like me anyway. You never seem to take offence, at anything I say. Your friendship is a precious gift, that I will always treasure. You, who shares my grief, my joy, my heartache and my pleasure.

Nieuwe baan

Nieuwe baas, nieuwe baan, ga er maar eens goed tegenaan! Veel succes in dit nieuwe leven, maak er wat van en blijf streven.

Vertrouwen

Bedankt voor het vertrouwen, bedankt voor alle tijd. Bedankt voor al je begrip, op jou kan ik bouwen.

Vrienden zijn als sterren

Vrienden zijn als sterren, je ziet ze niet (altijd) maar je weet dat ze er zijn.

Vriendschap

Dit kaartje is om je te groeten en bedanken, zonder spreuk, wens of gedachten. Slechts met een enkele zin, maar wel met al mijn vriendschap erin!

Waarom je deze kaart nu krijgt

Waarom je deze kaart nu krijgt? Niet voor een gebeurtenis, maar omdat ik van je hou. Je zou bijna zeggen dat het 'zomaar' is.

We zien elkaar niet vaak

We zien elkaar niet vaak, maar als dat gebeurt is het altijd goed. Echte vriendschap kan niet slijten, die blijft in voor- en tegenspoed.

Zomaar een kaart voor jou

Dit is geen kaart voor... - je verjaardag - een verhuizing - een feest Dit is een kaart voor jou omdat het winter is geweest. (eigenlijk zomaar dus)

Zomaar een kaartje

Zomaar even een kaartje, als een klein geschenk. Om jou te laten weten, dat ik aan je denk! (Maria Riksten Brouwer)

Zomaar een gedichtje

Zomaar even een kaaartje. Niet omdat het moet. Geen speciale reden, ook dát doet je soms goed! Als het nodig is, ben jij er voor mij. Ja, er is tóch een reden: Ik vind jou een kei! (Maria Riksten Brouwer)

Voor jou!

Iedereen heeft, zonder twijfel, af en toe wel eens een wens. En, omdat ik van je hou, bedacht ik er een paar voor jou! Ik wens je een fijn leven toe, harmonieus, zonder gedoe. Met élke dag een goed bericht! Wat pondjes af van je gewicht? Gezellig uitje met de trein, voor jou een glaasje witte wijn Vaak een warme kruik in bed, soms … éven een patatje mét. En mijn mooiste wens voor jou, een hemel, met alléén maar blauw … (Maria Riksten-Brouwer)

Bekijk ook deze leuke carnavalskaarten:

Carnavalskaart lampegat versiering confetti fotokaart
Kleurrijke carnavalskaart fotocollage goud
Vrolijke carnavalskaart illustratie masker ballonnen foto
Kleurrijke carnavalskaart ballonnen goud dinomaskers foto

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.