Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaart tweeling

Het is dubbel feest, want er is een tweeling jarig! Een verjaardag is altijd een feestelijk moment, maar de verjaardag van een tweeling is extra bijzonder. Dat er niet één maar twee mensen in jouw omgeving jarig zijn, mag dan ook dubbel en dwars gevierd worden. Maar daarom meteen een verjaardagskaart voor een tweeling bij Kaartje2go.

Verras een tweeling met een verjaardagskaart

Een tweeling verrassen voor hun verjaardag, hoe doe je dat? Met een kaartje natuurlijk. Als de tweeling op hetzelfde adres woont kun je één tweeling verjaardagskaart sturen. Woont de tweeling niet samen? Dan kun je de jarigen apart een verjaardagskaart sturen. Met behulp van ons filtermenu kies je een stijl of thema dat past bij het jarige duo. Zijn ze gek op dieren? Filter dan op verjaardagskaarten met dieren. Of selecteer ‘confetti’ en ‘slingers & ballonnen' als je op zoek bent naar een extra feestelijke tweeling verjaardagskaart. 

Heb je een leuk ontwerp gevonden? Dan kun je de verjaardagskaart voor een tweeling nog persoonlijker maken in onze kaartmaker. Voeg bijvoorbeeld leuke kaders, feestelijke figuren en een foto van de jarige tweeling toe. Vergeet de tweeling ook niet te feliciteren met hun verjaardag door een leuke verjaardagstekst in de kaart te schrijven.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.