Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Uitnodiging verjaardag 35 jaar maken

Hieperdepiep hoera! Je mag straks 35 kaarsjes uitblazen: één voor elk levensjaar. Naast dat een verjaardag een moment is van bezinning (want die 40 komt nu toch wel echt dichterbij), is het er ook een van feest. Nodig daarom vrienden en familie uit en maak van je 35e verjaardag een dag met een gouden randje.

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

De leukste uitnodigingen voor je 35e verjaardag

Met z’n allen aan de borrel, kletsen tijdens een etentje of de barbecue aansteken op een tuinfeest: een verjaardag kan op allerlei manieren gevierd worden. Daarom vind je in onze collectie uitnodigingen voor verschillende gelegenheden en in uiteenlopende thema’s. Het perfecte kaartje voor jouw 35e verjaardagsfeest zit er ongetwijfeld tussen.

Een uitnodiging met goudlook of toch botanisch?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom hebben onze designers uitnodigingen ontworpen in meer dan 10 verschillende stijlen. Van botanische kaarten met wuivende bladeren tot uitnodigingen met een sprankje goud. Ook uitnodigingen voor een verjaardag 35 jaar in krijtbord look en ontwerpen met waterverf vallen bij veel mensen in de smaak. Liever een uitnodiging die een tikkeltje anders is dan anderen? Neem dan een kijkje tussen onze grappige en vintage uitnodigingen.

Zet ook eens een vinkje bij ‘met foto’, kies één of meerdere stijlen en tik op de kleuren die je aanspreken om een selectie te maken. De perfecte uitnodiging tussen de resultaten gespot? Klik op ‘Kaart bewerken’ en open de online kaartenmaker.

Tip: sla je favoriete kaartjes op in je Kaartje2go account. Heb je nog geen account? Maak er gratis een aan en krijg je eerste kaartje cadeau. Wist je trouwens dat onze klanten automatisch bonuspunten opbouwen als ze kaarten bestellen? Deze kun je inwisselen voor tegoed, waarmee je korting op je kaartjes krijgt. Meld je snel aan! 

Veelgestelde vragen uitnodigingen voor je 35e verjaardag

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.