Uitnodiging verjaardag 40 jaar maken

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Klantbeoordeling 9.6/10
  • Gratis proefdruk
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Klantbeoordeling 9.6/10
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.326 beoordelingen

Hiep hiep hoera, dit is het jaar dat jij 40 jaar wordt! Of misschien heeft jouw partner deze leeftijd wel bereikt en wil je hem/haar verrassen. Hoe dan ook, zo’n mooie leeftijd mag gevierd worden met een feest. De voorpret is voor jou al begonnen, want je bent op zoek naar een uitnodiging. Jij mag bedenken op welke manier je de mensen uitnodigt om deze 40ste verjaardag te vieren. Misschien wil je de uitnodiging wel zelf maken of wil je een bestaand ontwerp aanpassen. Of hou je het toch liever bij een bestaande kaart? In alle gevallen zit je goed bij Kaartje2go.

Een originele uitnodiging voor een 40ste verjaardag

Elke verjaardag is persoonlijk. Daarom is het leuk om een uitnodiging zo goed mogelijk af te stemmen op wat het feestvarken leuk vindt. Dit kun je doen in de tekst die je op de kaart zet, maar een leuk ontwerp mag eigenlijk ook niet ontbreken. Bij het maken van de uitnodiging voor de veertigste verjaardag van jezelf of iemand anders, kun je denken aan:

  • Een originele uitnodiging met één of meerdere foto’s
  • Een verjaardagsuitnodiging in jouw lievelingskleuren
  • Een uitnodigingskaart in een botanische, stijlvolle of juist hippe stijl

Grappige uitnodiging voor een 40ste verjaardag

Is de jarige gek op op humor, dan is een grappige verjaardagsuitnodiging misschien wel wat voor jou. Je kunt daarin alle kanten op: een kaart met een grappige foto van de jarige in jongere jaren, bijvoorbeeld. Of tover een lach op het gezicht van de ontvanger met een grappige tekst op de voorkant van de kaart. Als jij de genodigden nu al aan het lachen weet te maken, belooft dat wat voor het echte 40 jaar verjaardagsfeest!

Maak een uitnodiging voor een 40 jaar verrassingsfeest 

Het is natuurlijk ook mogelijk dat je op zoek bent naar een uitnodiging voor een verrassingsfeest. Misschien organiseer je wel een feest voor je partner. Of ben jij de collega of vriend(in) van iemand die dit jaar de leeftijd van 40 bereikt. Het leuke aan zo’n surprise party is niet alleen het feest zelf, maar ook de voorbereidingen. Het maken van de uitnodigingen voor het verrassingsfeest hoort daarbij. Je kunt het zo leuk maken als je wilt. Denk bijvoorbeeld aan de lol die je kunt hebben bij het uitzoeken van grappige of mooie foto’s die je op de uitnodiging wilt gebruiken. Of de herinneringen die naar boven komen bij het bedenken van een quote die helemaal bij de jarige past. Je leest het al, een feest voor een 40-jarige voorbereiden kan dus echt een feest zijn.

Uitnodigingstekst 40 jaar verjaardag

Je hebt het ontwerp voor de kaart af, maar welke tekst zet je erop? In ieder geval wil je dat de genodigden weten voor wie het feest is. Ook wil je dat de feestgangers de feestdatum en locatie in hun agenda kunnen zetten. De naam van de jarige, de feestdatum, locatie en het tijdstip kunnen dus niet ontbreken. Welke uitnodigingstekst je verder op de kaart zet, is aan jou. Vergeet op een uitnodiging voor een verrassingsfeest niet op de kaart te zetten dat het een surprise party is. Zo blijft het écht een verrassing voor de jarige!

Feliciteer de 40-jarige met zijn of haar verjaardag

Wil je de jarige zelf feliciteren met zijn of haar nieuwe levensjaar, dan kun je dat doen met een leuke verjaardagskaart. Bij Kaartje2go heb je keuze uit een groot aantal kaarten om je felicitatie voor een 40ste verjaardag over te brengen. Je kunt zelf een verjaardagskaart maken of kiezen uit één van de bestaande ontwerpen. Met een paar klikken op de knop zorg jij voor een leuke kaart op de deurmat van de jarige. Makkelijk toch?