Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?

Sorry kaarten om iets goed te maken

Iedereen moet weleens zijn excuses aanbieden. Misschien heb je een woordenwisseling met iemand gehad, of heb je per ongeluk een dubbele afspraak gepland. En je zou het graag willen, maar wat gebeurd is kun je niet meer ongedaan maken. Je enige optie is om het goed te maken met die persoon. Doe dit heel persoonlijk met een sorry kaart van Kaartje2go. Met een sorry kaart merkt die persoon dat je spijt hebt en dat je wilt dat het weer goedkomt!

Zeg ‘sorry’ met een sorry kaart

Een berichtje sturen om sorry te zeggen is zo gedaan, maar dit is niet echt heel persoonlijk. Een sorry kaart is veel meer zichtbaar, omdat deze op de deurmat valt en de ontvanger deze echt kan vastpakken. Daarbij merkt die persoon dat je moeite voor hem of haar wilt doen, want je hebt de sorry kaart zelf gemaakt. Maak een sorry kaart met een leuke foto van jullie of kies een van onze sorry kaarten met een leuk design. Maak er een uniek bericht van met leuke figuren en kaders die passen bij die persoon.

Wat zet je op een sorry kaart?

Als je je sorry kaart afgemaakt hebt, is het tijd om de tekst te schrijven. En dat is best moeilijk, want je excuses aanbieden is niet het leukste klusje. Wij geven je daarom graag een aantal tips voor de tekst op je sorry kaart. Schrijf ten eerste dat je er spijt van hebt en dat het jouw schuld is. Zeg er ook bij dat je snel weer wilt afspreken, zodat je het er samen over kunt hebben. Schrijf als laatste dat je wilt dat het goedkomt, omdat hij of zij echt belangrijk voor je is. Als je het moeilijk vindt om je excuses aan te bieden in een persoonlijk bericht, dan kun je ook een van onze teksten voor sorry kaarten gebruiken. Met een sorry kaart kan de ontvanger niet anders dan jouw excuses aanvaarden!

Ben je per ongeluk een verjaardag vergeten en wil je sorry zeggen? Kijk dan eens bij onze te laat verjaardagskaarten.

Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 13220 beoordelingen