Ga naar de inhoud

Kaarten voor wanneer je verliefd bent

Verliefd kaarten maken

Ben je helemaal ondersteboven van iemand? Dan kun je het wel van de daken schreeuwen. Laat deze persoon weten dat je non-stop aan hem of haar denkt en vlinders in je buik hebt met een van onze verliefd kaarten. Weet je vriend(in), collega of kennis nog niet dat je warme gevoelens voor hem of haar koestert? Dan is het natuurlijk extra spannend! Maar... wie niet waagt, wie niet wint. Dus kies een leuke kaart, schrijf een lieve tekst en verstuur de kaart naar je (toekomstige) geliefde!

Maak eenvoudig en snel een unieke liefdeskaart

Heb je een mooie kaart gevonden in onze collectie verliefd kaarten of wil je de kaart helemaal zelf maken? Met onze handige online kaartenmaker creëer je in no-time een unieke liefdesverklaring. Upload een leuke foto van jezelf (of jullie samen) en schrijf een hartverwarmende tekst om een glimlach op het gezicht van je geliefde te toveren. Vind je het lastig om de juiste woorden te vinden? Klik dan tijdens het bewerken van de kaart op ‘vind een passende tekst’ voor romantische inspiratie. Naast het toevoegen van een foto en tekst kun je ook alle details op de kaart aanpassen. Verander het lettertype, kies voor een andere achtergrond (met hartjes!) en voeg grappige details toe.

Helemaal ondersteboven met een lief cadeau

Wil je het kaartmoment nog verrassender maken? Voeg dan een toepasselijk cadeautje aan je bestelling toe. Liefde gaat door de maag, dus met iets lekkers zit je altijd goed. Kies bijvoorbeeld voor deze schattige hartjesbonbons, een gigantische chocolade chunk met hartjesconfetti of de klassieke snoephartjes. Is jouw vriend(in) in spe niet zo’n liefhebber van zoetigheid? Verblijd hem of haar dan met een lekker speciaalbiertje of een goede fles wijn. Als je kaartje in goede aarde valt, hebben jullie meteen iets om mee te proosten tijdens een romantisch avondje met zijn tweeën.

Verstuur jouw verliefd kaart vandaag nog

Wil je niets liever dan jouw geliefde vertellen hoe dol je op hem of haar bent? Verstuur dan vandaag nog een verliefd kaart en laat de ontvanger weten wat je allemaal zo leuk aan hem of haar vindt. Ingewikkelde apps of plugins zijn allemaal niet nodig, alleen een werkende internetverbinding. Je moet natuurlijk wel weten waar je liefje precies woont, anders weet de postbode niet in welke brievenbus de envelop moet. In 95% van de gevallen valt jouw kaart al de volgende (werk)dag op de mat, dus je hoeft niet lang op een reactie te wachten. Ook als je nog niet weet of de verliefdheid wederzijds is, biedt een kaartje een uitkomst. Zo hoef je niet face-to-face te vertellen hoe je je voelt en kun je jouw gevoelens goed onder woorden brengen, veilig vanachter je computer. De kans op een blauwtje is altijd aanwezig, maar misschien valt er binnenkort ook wel een kaart bij jou op de mat en is dat het begin van een mooie liefde.

Zoek je een kaart speciaal voor Valentijnsdag? Neem dan een kijkje bij onze valentijnskaarten.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.672 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.