Liefde kaartenVoor een romantisch gebaar
Extra's bij jouw liefde kaart

Liefdeskaart maken

Op deze pagina’s hebben we allerlei liefdeskaarten voor je samengebracht. Van iemand houden kan mooi zijn en een zalig gevoel geven. Ben je verliefd of ben je al lang met iemand samen en wil je deze persoon verrassen met een kaart? Of gewoon zomaar. Omdat je gelukkig bent en hem of haar dat wil meedelen? Begin eraan met onze kaartenmaker. Selecteer een kaart uit onze liefdeskaarten en laat iemand weten dat je van hem of haar houdt.

Liefdeskaart met foto

Waarom niet eens een foto uit je eigen fotobestand of een foto van jezelf op een liefdeskaart plaatsen? Je maakt je kaart heel uniek en persoonlijk op die manier. Je kunt ze ook nog versieren met allerlei grappige figuurtjes, met een liefdesgedicht of een zelfgeschreven tekst, of er zelfs een kader aan toevoegen. Jij beslist helemaal zelf hoe de kaart eruit zal zien.  Het gaat snel en gemakkelijk met onze kaartenmaker. Zelfs een emoticon zoals een lachend gezichtje, bonzende hartjes of duizenden kusjes, kunnen op de kaart. Vind je je goesting niet of wil je nog meer kaarten zien, dan kun je ook eens een kijkje nemen op onze valentijnspagina met specifieke valentijnskaarten

Bekijk de kaartjes, klik op het kaartje met de meeste liefde en kies voor ‘Kaart bewerken’. Voeg allerlei figuren en kaders toe zoals bijvoorbeeld een lief hartje. Schrijf een persoonlijke liefdestekst op de kaart en klik op verzenden. Makkelijk en snel!

Ja, dat kan zeker! Upload een leuke foto vanaf je computer of social media kanaal en plaats deze als foto of als achtergrond op de kaart. Dit kun je allemaal doen via ‘Kaart bewerken’ waarna je in de kaartmaker terecht komt. Pas de grootte van de foto aan en geef hem een mooi plekje op de kaart. Wat zal de ontvanger blij zijn!

Kaartje2go krijgt een 9.4 van 10 uit 12.914 beoordelingen