Ga naar de inhoud

Geboortekaartjes flamingo

Ze staan symbool voor evenwicht en plezier, zijn opvallend roze en hebben iets elegants. Flamingo’s zijn prachtige dieren, en doen het hartstikke goed als illustratie op een babykaartje. Ben je op zoek naar geboortekaartjes met een flamingo? Kies je favoriete ontwerp, bewerk de kaart en ontvang een gratis proefdruk.

Geboortekaartje met een flamingo maken

De leukste flamingo geboortekaartjes

Als je door onze collectie flamingo geboortekaartjes scrollt, ontdek je al snel hoeveel verschillende stijlen er zijn. Flamingo geboortekaartjes zijn er in roze, wit en allerlei andere kleuren. Je kunt geboortekaartjes in waterverf stijl vinden, maar ook met goudfolie. Of ga je liever voor het ‘ahhh’ gehalte met een lief geboortekaartje? In het filtermenu aan de linkerkant geef je eenvoudig aan welke stijl(en) jij mooi vindt. Vervolgens verschijnen de ontwerpen die daarbij passen. Je kunt hier ook kiezen voor bijvoorbeeld hippe geboortekaartjes met een flamingo in jungle of botanische stijl.

Dat is een eitje! Een geboortekaartje maak je in onze kaartmaker. Klik op ‘Kaart bewerken’ om de kaartmaker te openen. Nu kun je het geboortekaartje versieren en personaliseren. We leggen je in een paar handige stappen uit hoe dat werkt. 

  1. Voeg je de roepnaam en eventuele meerdere voornamen toe aan de voorkant van de kaart. 
  2. Je kunt hier ook nog achtergronden, figuren en kaders toevoegen. Net als aan de binnenkant. 
  3. Aan de binnenzijde van je kaartje wijzig je de voorbeeldteksten naar de geboorte informatie van jullie mini. 
  4. Voeg een mooie tekst, lieve foto of andere elementen toe voor een extra persoonlijke touch. 
  5. Doe een kleine check van alle zijden en that’s it! Je geboortekaartje is klaar.

Vergeet niet een gratis proefdruk van jullie flamingo geboortekaartje te bestellen. Daarmee kun je het ontwerp nog even in het echt bewonderen voor je de daadwerkelijke bestelling plaatst. Wel zo fijn.

Tip: Laat je inspireren door onze geboortekaartjes teksten 

Flamingo geboortekaartjes bestellen

Om er zeker van te zijn dat het flamingo geboortekaartje helemaal naar wens is, kun je een gratis proefdruk van het geboortekaartje bestellen. Dat werkt heel simpel: na het ontwerpen van de kaart klik je op ‘Proefdruk bestellen’. Na het bestellen ontvang je het proefdruk pakketje zo snel mogelijk. Hierin vind je natuurlijk een proefdruk van het geboortekaartje. Maar je ontvangt ook voorbeelden van papiersoorten en enveloppen, zodat je zelf kunt ervaren wat je het mooist vindt.

Geboortekaartjes met flamingo bij Kaartje2go bestellen

Bij ons bestel je niet alleen heel eenvoudig de allermooiste babykaartjes, het is ook nog eens ontzettend leuk om te doen! Dit komt door de vele fijne voordelen die we jou maar wat graag aanbieden. Dit zijn er een aantal. 

  • Voeg leuke extra’s toe aan je geboortekaartjes, zoals adresstickers en bijpassende sluitzegels.
  • Maak een feestje van de kaartjes met luxe papiersoorten en vrolijke envelopkleuren. 
  • Met een gratis Kaartje2go account profiteer je van fijne kortingen. 
  • Win gratis geboortekaartjes door mee te doen aan onze uitgerekende datum actie.
  • Je hoeft nooit lang te wachten op je flamingo geboortekaartjes want op werkdagen versturen we deze al dezelfde dag.

Tijd om de geboortekaartjes te versturen!

Staat de flamingo op zijn allermooist op het geboortekaartje? Dan is het moment aangebroken dat het geboortekaartje verstuurd kan worden. Je kunt het geboortekaartje direct naar de ontvangers versturen. Voeg dan de adressen toe in het adresboek of vraag familie of vrienden zelf hun adres achter te laten

Wil je de kaartjes liever zelf wegbrengen, versturen of meegeven op het kraamfeest? Dan kun je ze ook thuis ontvangen. Kies een verzenddatum en wij doen de rest. En bestel je op werkdagen voor 20:00 uur, dan worden ze dezelfde dag nog verzonden.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.