Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Bedankkaarten voor klussers

Bedankkaartje voor Handige Harry’s

Je kent een Handige Harry of Henriëtta die je geholpen heeft met de renovatie van je huis of met het fixen van een lekkende kraan? Stuur hem of haar een bedankje met een bedankkaart, want dat heeft deze persoon wel verdiend, vind je niet? Bij Kaartje2go hebben we allerlei soorten bedankkaartjes om Handige Harry’s en Henriëtta’s te bedanken voor dat tikkeltje extra steun. Selecteer een bedankkaartje uit onze galerij of maak er zelf een met de kaartenmaker. Voeg een foto toe van het resultaat en werk de kaart af met grappige figuurtjes. De ontvanger voelt op die manier dat hij of zij je echt uit de nood geholpen heeft.

Bedankkaart ontwerpen

Hoe maak je nu zo’n persoonlijk bedankkaartje voor de handige man of vrouw die je onlangs bij het klussen hielp? Kies een bedankkaartje uit onze collectie of maak er zelf een met de kaartenmaker. Je kan de kaart volledig aanpassen naar je eigen smaak door een eigen foto toe te voegen of er een persoonlijke tekst bij te plaatsen (surf ook eens naar onze teksten voor bedankkaartjes) en door ze te versieren met grappige figuurtjes of een kader. Maar het hoeft natuurlijk niet altijd om een bedankkaartje voor een klusser te gaan. Je kan ook je babysit eens verrassen met een lief bedankkaartje. Wij hebben zoveel soorten bedankkaartjes dat je er vast en zeker iets tussen vindt dat bij jouw helpende hand past.

Klaar met het renoveren van je huis? Grote verbouwing achter de rug? Dan kan je ook een kaart sturen voor een housewarming. Bij Kaartje2go hebben we het allemaal.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10681 beoordelingen