Ga naar de inhoudGa naar het filter

Bedankkaarten voor klussers

Bij Kaartje2go kun je snel en gemakkelijk een uniek en origineel bedankkaartje maken voor iemand die je bij een klus in huis geholpen heeft. Bovendien kosten onze bedankkaartjes absoluut niet veel, dus je kan er al eens eentje meer sturen.

Bedankkaartje voor Handige Harry’s

Je kent een Handige Harry of Henriëtta die je geholpen heeft met de renovatie van je huis of met het fixen van een lekkende kraan? Stuur hem of haar een bedankje met een bedankkaart, want dat heeft deze persoon wel verdiend, vind je niet? Bij Kaartje2go hebben we allerlei soorten bedankkaartjes om Handige Harry’s en Henriëtta’s te bedanken voor dat tikkeltje extra steun. Selecteer een bedankkaartje uit onze galerij of maak er zelf een met de kaartenmaker. Voeg een foto toe van het resultaat en werk de kaart af met grappige figuurtjes. De ontvanger voelt op die manier dat hij of zij je echt uit de nood geholpen heeft.

Bedankkaart ontwerpen

Hoe maak je nu zo’n persoonlijk bedankkaartje voor de handige man of vrouw die je onlangs bij het klussen hielp? Kies een bedankkaartje uit onze collectie of maak er zelf een met de kaartenmaker. Je kan de kaart volledig aanpassen naar je eigen smaak door een eigen foto toe te voegen of er een persoonlijke tekst bij te plaatsen (surf ook eens naar onze teksten voor bedankkaartjes) en door ze te versieren met grappige figuurtjes of een kader. Maar het hoeft natuurlijk niet altijd om een bedankkaartje voor een klusser te gaan. Je kan ook je babysit eens verrassen met een lief bedankkaartje. Wij hebben zoveel soorten bedankkaartjes dat je er vast en zeker iets tussen vindt dat bij jouw helpende hand past.

Klaar met het renoveren van je huis? Grote verbouwing achter de rug? Dan kan je ook een kaart sturen voor een housewarming. Bij Kaartje2go hebben we het allemaal.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.