Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Bedankkaartjes voor de babysit

Leukste bedankkaart voor de babysit

Het is echt supergemakkelijk om bij Kaartje2go een grappig of leuk bedankkaartje voor een babysit of housesitter te maken. Ofwel kies je er een kant-en-klare uit de galerij, ofwel maak je er zelf een met de kaartenmaker. En voor de prijs moet je het niet laten. Onze bedankkaartjes zijn niet duur.

Een bedankkaart personaliseren

Het is echt niet moeilijk om een bedankkaart voor een babysit of een housesitter te personaliseren. Ontwerp je bedankkaartje zelf met een foto uit je persoonlijke fotobestand, of kies een kaart uit ons assortiment. Je kan de kaarten aanpassen volgens je eigen smaak. Dit kan je doen door er een persoonlijke tekst aan toe te voegen (kijk ook eens bij teksten voor bedankkaarten) of de kaart te versieren met grappige figuurtjes of een kader. Bij Kaartje2go hebben we naast kaartjes om babysitters te bedanken, ook nog bedankkaartjes voor klussers in voorraad, of gewone bedankkaartjes voor om het even wie die iets liefs voor je deed.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10707 beoordelingen