Ga naar de inhoudGa naar het filter

Bedankkaartjes voor de babysit

Wanneer je een babysit hebt moeten inschakelen om een avond op je kinderen te passen, of wanneer je iemand hebt gevraagd om op je huis te passen of je dieren tijdens je afwezigheid te verzorgen, dan is het gepast om deze persoon achteraf een bedankkaartje te sturen. Want zonder deze persoon zou je niet geweten hebben wat te doen. Bij Kaartje2go vind je een ruim aanbod aan mooie bedankkaarten voor de allerliefste babysitters. Als je op zoek bent naar een speciale kaart, dan kan je in de zoekfunctie linksboven een zoekterm invoeren.

Leukste bedankkaart voor de babysit

Het is echt supergemakkelijk om bij Kaartje2go een grappig of leuk bedankkaartje voor een babysit of housesitter te maken. Ofwel kies je er een kant-en-klare uit de galerij, ofwel maak je er zelf een met de kaartenmaker. En voor de prijs moet je het niet laten. Onze bedankkaartjes zijn niet duur.

Een bedankkaart personaliseren

Het is echt niet moeilijk om een bedankkaart voor een babysit of een housesitter te personaliseren. Ontwerp je bedankkaartje zelf met een foto uit je persoonlijke fotobestand, of kies een kaart uit ons assortiment. Je kan de kaarten aanpassen volgens je eigen smaak. Dit kan je doen door er een persoonlijke tekst aan toe te voegen (kijk ook eens bij teksten voor bedankkaarten) of de kaart te versieren met grappige figuurtjes of een kader. Bij Kaartje2go hebben we naast kaartjes om babysitters te bedanken, ook nog bedankkaartjes voor klussers in voorraad, of gewone bedankkaartjes voor om het even wie die iets liefs voor je deed.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.