Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Vriendschap kaarten

Koester vriendschappen met een vriendschapskaart

Vrienden hebben betekent dat je op iemand kun rekenen wanneer je het nodig hebt. Met hen kun je belangrijke gebeurtenissen uit je leven delen. Een goede vriend hebben is dan ook van levensbelang. Er zijn momenten waarop je meer behoefte hebt dan anders om je goede vrienden te laten weten dat je hen mist of dat je er voor hen bent. Voor deze momenten hebben wij een vriendschapskaart ontworpen.

Kaartje2go is als beste beoordeeld door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Makkelijk en veilig betalen

iDeal, Overboeking, PayPal, Eenmalige machtiging, Creditcard

Veilig betalen
101% Garantie:
Niet goed = Geld terug

Verras je vrienden of vriendinnen met een unieke kaart

Je kunt een standaard vriendschapskaart naar je vriend of vriendin sturen, maar het is nog plezanter om een vriendschapskaart met een persoonlijke boodschap te ontvangen. Misschien heb je al wat inspiratie, maar het kan ook zijn dat je het moeilijk hebt om de juiste woorden te vinden. Dan kan je inspiratie vinden op onze tekstenpagina. Bekijk onze gedichtjes of teksten over een vriendschap eens en pas ze eventueel naar eigen wens aan. Of kies voor een  vriendschapskaart met een spreuk. Je kunt de kaart daarna nog altijd personaliseren met een eigen foto.