Ga naar de inhoudGa naar het filter

Valentijnskaartjes voor vrouwen

Dag en nacht zit ze in je gedachten, de vrouw van je leven. Durf je haar niet te benaderen? Doe het dan met een valentijnskaartje! Een Valentijnskaart kan anoniem of met je naam erop. Kies voor een kaart met  ‘Je Valentijn’ als afzender als je nog niet zeker bent dat zij ook iets voor jou voelt. Ben je al aangemeld bij Kaartje2go? Dan is de eerste kaart volledig gratis.

  • Eenvoudig personaliseren
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden

Een romantische valentijnskaart voor haar

Met Valentijnsdag stuur je jouw valentijn een persoonlijke valentijnskaart. Ga je voor een romantische valentijnskaart, of toch liever eentje met een grappige tekst? Kies een mooi kaartje en pas de kaart zelf aan in onze kaartmaker. Plaats bijvoorbeeld een mooie foto van jullie samen, of maak de kaart extra romantisch met hartjes figuren. 

Met een lieve, persoonlijke boodschap maak je de kaart helemaal af. Zoek je inspiratie voor de tekst in je kaart? Kijk dan bij onze valentijnskaart teksten

Anonieme valentijnskaart

Ben je er nog niet helemaal klaar voor om bekend te maken aan haar dat je verliefd op haar bent, of vind je het leuk om haar te laten raden wie de kaart heeft gestuurd? Dan stuur je een anonieme valentijnskaart. De kaart wordt verstuurd zoals jij hem maakt, dus als je jouw naam niet in de kaart schrijft, is de kaart helemaal anoniem.  

Kaartje2go verstrekt geen gegevens van de "verstuurder" aan de "ontvanger" tenzij in ons oordeel de kaart aanstootgevend, kwetsend of onwettig is. Meer informatie hierover kun je lezen in onze privacyverklaring​.

Valentijnscadeau voor een vrouw

Vrouwen vinden het geweldig om een valentijnskaartje te ontvangen. Maar ze zijn ook gek op cadeautjes! Bij Kaartje2go kun je een valentijnscadeau meesturen met je kaart. Zo sla je twee vliegen in één klap. Kijk bij het aanbod valentijnscadeaus en zoek een mooi cadeau uit om naar jouw valentijn te sturen. 

Valentijnskaart voor een vriendin

Het komt steeds vaker voor dat vrouwen elkaar een valentijnskaart sturen. Bijvoorbeeld naar je liefste zus of beste vriendin. En waarom ook niet? Valentijnsdag is zeker niet alleen voor geliefden, maar voor iedereen die elkaar lief vindt! Verras bijvoorbeeld jouw goede vriendin met een lieve valentijnskaart om haar te laten weten dat je haar geweldig vindt. Plaats een leuke foto van jullie samen op de kaart en schrijf een persoonlijk tekstje. Ze zal wegsmelten van jouw kaart! 

Nog niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan eens bij het complete aanbod valentijnskaarten

Yes, Valentijnsdag valt dit jaar op een woensdag. Dat betekent dat PostNL gewoon post bezorgd. Let er wel op dat het druk is bij de post. Daarom raden we aan om je Valentijnskaartje alvast op donderdag 8 of vrijdag 9 februari te versturen. Zo ontvangt je vriendin, vrouw of mama het kaartje sowieso optijd. Meer weten? Zie onze bezorginformatie

❤️  Tip: Wil je er zeker van zijn dat je Valentijnskaart optijd aankomt? Bestel je kaartje dan een paar dagen eerder en voeg deze extra adresregel toe: ‘Pas openen op Valentijnsdag’. Je kunt daarnaast ook kiezen voor avondbezorging met Trunkrs. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.