Valentijnskaarten voor mannen

Ligt de man van je dromen al in jouw armen, maar ben je nog steeds verliefd? Laat het hem weten met een persoonlijke valentijnskaart! Heb je nog geen account bij Kaartje2go? Maak snel een gratis account aan, je krijgt dan van ons jouw eerste kaart cadeau.

Valentijnskaart voor hem 

Stuur jij een kaart naar je mannelijke geliefde met Valentijnsdag? Mannen waarderen het net als vrouwen om een valentijnskaart te ontvangen. Zeker als deze kaart een grappige tekst bevat. Uit onderzoek blijkt namelijk dat mannen een valentijnskaart met humor erg leuk vinden. 

Met een persoonlijke kaart maak je helemaal de blits. In de kaartmaker maak je dit in een paar eenvoudige stappen. Plaats bijvoorbeeld een mooie foto, hartjes figuren of een kader. In een handomdraai is je persoonlijke valentijnskaart klaar!

Valentijnskaart tekst idee voor een man

Je hebt een mooie persoonlijke kaart gemaakt voor jouw valentijn. Maar wat schrijf je daar vervolgens op? Als je nog wat inspiratie nodig hebt, kijk dan eens bij onze liefdesgedichten en teksten voor op een valentijnskaart

Valentijnscadeaus voor een man

Veel mannen vinden het al zalig om een lieve kaart te ontvangen met Valentijnsdag. Wil je jouw kaartje extra speciaal maken? Stuur dan een valentijnscadeau mee met de kaart! Voor mannen hebben we hele leuke cadeau ideeën. Wat dacht je bijvoorbeeld van een goede fles Leffe Blond bier, of een chocoladereep met Jack Daniel’s likeur? Dat zal zeker bij hem in de smaak vallen!

Heb je nog niet de juiste valentijnskaart gevonden, typ dan bijvoorbeeld een trefwoord in het zoekveld bovenaan in of ga naar het complete aanbod valentijnskaarten.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.861 beoordelingen