Ga naar de inhoudGa naar het filter

Valentijnskaarten voor mannen

Ligt de man van je dromen al in jouw armen, lucky you! Laat het hem weten hoe blij je met hem bent met een persoonlijke valentijnskaart! Heb je nog geen account bij Kaartje2go? Maak snel een gratis account aan, je krijgt dan van ons jouw eerste kaart cadeau.

  • Eenvoudig personaliseren
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden

Valentijnskaart voor hem

Mannen krijgen ook graag een kaart op 14 februari! Ze kunnen bijvoorbeeld een valentijnskaart met humor goed waarderen. Stuur dus een grappige valentijnskaart, bijvoorbeeld met een humoristische tekst. Ben je meer van de lieve of romantische kaarten? Ook dan kun je bij ons terecht!

Je maakt de kaart extra speciaal met een foto, figuren en kaders. Kies bijvoorbeeld voor een foto van jullie samen, maar ook een foto waar alleen jij op staat is hartstikke leuk! Als je jouw kaartje anoniem naar een geheime valentijn stuurt, dan kun je natuurlijk beter geen foto op de kaart plaatsen. Kaartje2go verstrekt geen gegevens van de "verstuurder" aan de "ontvanger" tenzij in ons oordeel de kaart aanstootgevend, kwetsend of onwettig is. Meer informatie hierover kun je lezen in onze privacyverklaring​.

Valentijnscadeau idee voor een man

Wat koop je voor een man met Valentijnsdag? Het gebaar van een valentijnskaartje is voor veel mannen al genoeg, al wordt iets extra’s altijd gewaardeerd. Wist je dat je bij Kaartje2go ook een cadeau kunt meesturen met je kaart? Hiermee verras je jouw valentijn op een bijzondere manier! Bekijk ons aanbod valentijnscadeaus en kies een leuke verrassing voor jouw valentijn. 

Valentijn gedichten voor een man

Je hebt een mooie kaart gemaakt, daar wil je natuurlijk een mooie tekst op schrijven. Met een persoonlijke tekst maak je hem het meest blij. Om je op weg te helpen kun je inspiratie opdoen bij onze valentijnskaart teksten. Zo laat je hem weten hoeveel je van hem houdt! 

Kijk ook eens bij alle valentijnskaarten voor nog meer aanbod. 

Valentijnsdag valt dit jaar op een woensdag, op die dag wordt gewoon post bezorgd. Let er wel op dat het druk is bij PostNL en je bestelling langer onderweg kan zijn. We raden je daarom aan om de kaart wat eerder te bestellen, bijvoorbeeld de week ervoor op dinsdag of woensdag. Gebruik dan de extra adresregel 'Pas openmaken op Valentijnsdag'. Een andere optie is avondbezorging via Trunkrs. Meer weten? Bekijk dan onze pagina met bezorginformatie. Veel plezier met het verrassen van jouw valentijn!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.