Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging verjaardagsfeest 85 jaar

Gezellig met z’n allen taart eten en nieuwe herinneringen maken: een verjaardagsfeest is altijd iets om naar uit te kijken. Bereik je binnenkort de bijzonder hoge leeftijd van 85 jaar? Dan is een samenkomst zeker op z’n plaats. Vertel waar en wanneer de genodigden langs mogen komen met een leuke uitnodiging!

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

85e verjaardag in aantocht? Stuur dierbaren een uitnodiging!

Een intieme kringverjaardag of een groots feest met livemuziek? Je 85e verjaardag is jouw feestje. Jij mag dus helemaal zelf bepalen hoe je het viert. Ook onze collectie is hierop afgestemd. Zo zijn er bijvoorbeeld uitnodigingen voor een borrel, maar ook voor een etentje, high tea of een tuinfeest. Van plan om een andere invulling aan je verjaardag te geven? Tussen de honderden ontwerpen zit vast een uitnodiging die aan al je wensen voldoet.

De perfecte uitnodiging voor je vader, moeder, opa of oma vinden

De een is er super handig mee, de ander heeft er geen kaas van gegeten. Het verschilt per senior of én hoe ze zich bewegen op het internet. Ook als ze er wel prima mee uit de voeten kunnen, is de kans aanwezig dat ze jou vragen om hulp bij het maken van een leuke uitnodiging. En jij? Jij doet dat natuurlijk graag. Kruip dus gezellig samen achter een computer of ander apparaat. Is de keuze uit uitnodigingen wat overweldigend? Gebruik dan ons handige filtermenu en selecteer de stijlen of thema’s die jullie aanspreken.

 

💡 Maak een gratis Kaartje2go account aan 💡

Je favoriete ontwerpen bewaren, punten sparen voor gratis kaarten en korting ontvangen op al je bestellingen. Een account aanmaken bij Kaartje2go kent vele voordelen. Nog geen klant? Meld je dan snel aan en ontvang je eerste kaartje gratis.

Zelf een uitnodiging voor een 85e verjaardag ontwerpen

Het huis versieren, taart regelen en mensen uitnodigen kan een beste brok energie kosten, al helemaal als je 85 jaar wordt. Sommige kinderen of kleinkinderen vinden het daarom leuk om een verrassingsfeest voor hun vader, moeder, opa of oma te organiseren. Zo kan het feestvarken onbezorgd genieten van alle aandacht, zonder iets te hoeven doen of regelen. Bij zo’n surprise party hoort natuurlijk ook een leuke uitnodiging. En de leukste uitnodigingen? Die maak je zelf!

 

👩‍🦳 Met een blanco kaart heb je de perfecte basis voor een meesterwerk. Kies voor een vorm & kleur en het ontwerpen in de online kaartenmaker kan van start gaan!

 

👩‍🦳 De jarige job of jet echt in het zonnetje zetten? Met een unieke fotokaart of fotocollage vormen ze het stralende middelpunt.

 

Bang dat dit misschien wat (te) moeilijk is? Nergens voor nodig! Met deze tips voor het online maken van uitnodigingen wordt het een eitje. Je kunt natuurlijk ook gewoon een eigen draai geven aan een van de uitnodigingen uit onze collectie. Al een leuke gevonden, maar zou een kleine aanpassing de kaart helemaal perfect maken? Ons klanttevredenheidsteam overlegt graag met de designers of ze de uitnodiging kunnen aanpassen.

Hoe maak ik een uitnodiging voor een 85e verjaardag?

Een mooie uitnodiging maken lijkt een beetje op het versieren van een taart. Je kiest een aantal smaakmakers uit en voegt deze aan de mix toe. Een mooie verjaardagsuitnodiging gevonden en deze geopend in onze kaartenmaker? Dan kan het decoreren van start gaan:

 

🍰 Stap 1: voeg een of meerdere leuke foto’s toe

🍰 Stap 2: zet een leuke, grappige of lieve tekst op de uitnodiging

🍰 Stap 3: versier de kaart met sierlijke kaders en figuren

🍰 Stap 4: pas de kleuren, posities en groottes van de elementen aan

🍰 Stap 5: kies voor eventuele extra’s als finishing touch

Uitnodiging 85 jaar klaar? Bestellen maar!

Liggen de plannen voor het feest vast en is de gratis proefdruk helemaal naar wens? Dan rest nog één taak: het plaatsen van de bestelling. Ook dat is een klein feestje bij Kaartje2go.

Kan ik een gratis proefdruk bestellen?

Al onze klanten ontvangen een gratis proefdruk. Je vader, moeder, opa of oma verdient namelijk de allermooiste uitnodiging en daar helpen we graag bij. In het proefdrukpakketje zitten naast de proefdruk ook voorbeelden van onze papiersoorten en gekleurde enveloppen. Heb je vragen over de proefdruk? Stel ze aan ons klanttevredenheidsteam!

Waarom uitnodigingen bestellen bij Kaartje2go?

Naast het aanvragen van een gratis proefdruk kent bestellen bij Kaartje2go nog meer voordelen. Zo kun je leuke extra’s bestellen om de uitnodiging extra feestelijk te maken. Wat dacht je van gouden enveloppen, sluitzegels met slingers of adresstickers met confetti? Allemaal items die het openen van een uitnodiging nog specialer maken.

 

Wist je trouwens dat hoe meer uitnodigingen je bestelt, hoe goedkoper ze per stuk worden? Ideaal voor als er sprake is van een grote familie of vriendenkring. Regel je dit voor een van je (groot)ouders? Vergeet dan niet een extra uitnodiging te bestellen voor de jarige job of jet als herinnering aan het verjaardagsfeest.

Doordeweeks bestellen = dezelfde dag verzonden

Helemaal tevreden met de gratis proefdruk? Tijd om de uitnodigingen te versturen! Je hoeft alleen nog maar door te geven welke verzendingsmethode je voorkeur heeft: rechtstreeks naar de ontvangers of eerst naar jouw huis. Voor welke optie je ook kiest, op een doordeweekse dag voor 20:00 uur besteld = (indien gewenst) dezelfde dag verzonden.

 

  • Rechtstreeks naar de ontvangers: upload de adressenlijst en kies de gewenste verzenddatum. Wij doen de uitnodigingen – in witte enveloppen – voor je op de post.
  • Thuis ontvangen: feestelijke extra’s aan de uitnodiging toevoegen? Laat de kaarten thuis bezorgen, maak ze gereed voor verzending en breng ze zelf naar de brievenbus.

Hulp nodig bij het bestellen van je uitnodigingen?

Kom je ergens niet uit? Of wil iets niet helemaal lukken? Bekijk dan de meestgestelde vragen of neem contact op met een van onze collega’s. Zij helpen je graag verder. Voor wie vastloopt door een gebrek aan in onze blog staat boordevol tips over het maken van een mooie uitnodiging.

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.