Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodigingen 18 jaar

Je 18e verjaardag is misschien wel de meest bijzondere verjaardag van allemaal. Je wordt - eindelijk - volwassen en dat verdient een feestje! Bij Kaartje2go vind je een grote collectie uitnodigingen met ‘18 jaar’. Kies je favoriete ontwerp voor je sweet 18 uit en zet er een leuke tekst in!

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodiging verjaardag 18 jaar

Op je 18e verjaardag gaat een wereld voor je open. Je mag zelfstandig autorijden, legaal alcohol drinken en zelf een telefoonabonnement afsluiten. Ook is het vanaf nu toegestaan om te stemmen en zelfs om te trouwen. Maar laten we niet al te ver op de zaken vooruit lopen: eerst maar eens een onvergetelijk verjaardagsfeest organiseren! In onze collectie barst het van de leuke uitnodigingen met ‘18 jaar’ erop, maar er is ook ruime keuze uit uitnodigingen voor een themafeest. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tropisch tuinfeest met barbecue of een glitter & glamour disco?

🎉 Iemand feliciteren? Kijk dan ook eens bij onze verjaardagskaarten voor 18 jaar.

Uitnodiging 18 jaar tekst 

Wat moet er op een uitnodiging? Deze vraag stel je jezelf ongetwijfeld als je de uitnodiging voor je 18e verjaardagsfeest gaat bewerken. De voorbeeldteksten in onze uitnodigingen coveren de belangrijkste zaken al, zoals je naam, leeftijd, contactgegevens, de locatie en de datum / het tijdstip van het verjaardagsfeest. Deze informatie hoef je dus alleen maar aan te passen. Vergeet daarnaast niet om een eventueel thema of een specifieke dresscode te vermelden. Ook cadeauwensen voor je 18e verjaardag horen op de uitnodiging thuis.

👉Tip: houd voldoende ruimte op de uitnodiging over voor een leuke of grappige tekst. Voeg bijvoorbeeld een - onhandige - quote van jezelf toe, een tekst uit een film of een grappig gezegde over ouder worden. We schreven ook een artikel over feestelijke teksten voor op je uitnodiging.

Uitnodigingen voor je sweet 18 versturen

Je sweet 16 was al een succes, maar je 18e verjaardag gaat nog leuker en memorabeler worden. Om er zeker van te zijn dat iedereen een toost op jou uit kan brengen, is het verstandig om de uitnodiging minstens 4 tot 6 weken voor je verjaardag te versturen. Je kunt de uitnodigingen met 18 jaar door ons laten versturen, maar ze ook zelf op de post doen. Deze laatste optie is misschien wel het leukst: je kunt de uitnodigingen dan zelf verpakken met onze extra’s! Stop de verjaardags uitnodiging bijvoorbeeld in een blauwe of roze envelop en plak er een sluitzegel met een ‘18’ op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.