Ga naar de inhoudGa naar het filter
Pasen

Uitnodiging Pasen

Pasen vieren met een paasontbijt, paasbrunch of paasdiner? Dit is ook te zien aan onze uitnodigingen voor Pasen. Vrolijk paasfeest toegewenst! 🐥

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Paas uitnodiging

Hoe de plannen voor Eerste of Tweede Paasdag er ook uitzien, een uitnodiging maken is zo gepiept. In onze collectie vind je vrolijke uitnodigingen met lentebloemen en dieren als kippen, kuikens en konijnen. Tussen deze kaarten zitten trouwens ook christelijke ontwerpen met een ‘Gezegend Pasen’, waar je een mooie uitnodiging van kunt maken. Speciaal voor gezinnen met kleine kinderen hebben onze ontwerpers ook kaarten gemaakt met een paashaas en gekleurde eieren. Ook de gele accenten maken meteen duidelijk dat het om paaskaarten gaat. Van plan om paaseieren te zoeken met je kleinkinderen, neefje of nichtje? Dan valt een grappige uitnodiging met een paashaas en gekleurde eieren vast en zeker in de smaak.

Paasbrunch uitnodiging 

Warme broodjes, heerlijke zalm, verse sinaasappelsap en natuurlijk… eitjes! Met de hele familie smullen van de paasbrunch is toch wel een van de leukste tradities die bij Pasen horen. Zijn jullie doorgewinterde paasbrunchers, of nodig je jullie dierbaren dit jaar voor het eerst uit? In beide gevallen begint de pret met een paasbrunch uitnodiging. Op de uitnodigingen voor een paasontbijt of -brunch staan vaak gekookte eieren (op een eierdop) en een croissant.

TIP! 🐰 Maak de paastafel extra feestelijk met onze menukaarten voor een uitgebreide paasbrunch of -diner!

Uitnodiging voor 1e of 2e paasdag klaar?

Nog even en het paasweekend staat voor de deur. Wacht dus niet langer en nodig familie en vrienden uit voor Pasen. Je kunt de uitnodigingen door ons laten versturen, maar ook thuis laten bezorgen om ze uit te delen of zelf op de post te doen. Bij de levering ontvang je voor iedere uitnodiging een witte envelop. De ontvangers alvast in de paassfeer laten komen? Tussen onze extra’s vind je enveloppen in vrolijke kleuren en sluitzegels met ‘uitnodiging’ erop. De envelop beplakken met paasstickers kan natuurlijk ook.
Inspiratie nodig voor de paasbrunch? 🥚🥓 In deze blog vind je de leukste ideeën voor paasrecepten en -activiteiten.

In 2024 valt eerste paasdag op zondag 31 maart en tweede paasdag op maandag 1 april.

Pasen is een Christelijk feest, waarop we de opstanding van Jezus Christus vieren. Pasen is niet alleen een religieus feest, maar markeert ook het begin van de lente en staat voor nieuw leven. De zon gaat meer schijnen, bladeren beginnen te groeien en bloemen komen tot bloei.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.