Ga naar de inhoudGa naar het filter

Paashaas kaarten

Vrolijk Pasen! Nog even en we kunnen weer uitgebreid brunchen, eitjes zoeken en paastakken versieren. En de paashaas maakt het feest helemaal compleet! Maak daarom een leuke paaskaart met paashaas en verras vrienden en familie met een vrolijke paasboodschap!

  • Als beste beoordeeld
  • Eenvoudig personaliseren
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau

Paashaas kaart maken

De paashaas is hét symbool van Pasen. Als deze vriend langshuppelt weet je zeker dat de dagen van oneindig veel chocolade-eitjes zijn begonnen. Met zijn lange flaporen, knuffelige vacht en brede lach weet hij er altijd weer een gezellige boel van te maken. Dus hoe leuk is het om je paaskaart op te vrolijken met dit pluizige knaagdiertje? Kies de allerleukste, grappigste of schattigste paashaas kaart uit en haas(t) je naar de kaartmaker. Want een leuke paashaas kaart maken is zo gepiept!

De allerleukste paashaas kaarten

Je wilt natuurlijk dat je kaartje er op z’n paasbest uitziet. Ga je voor een paashaas kaart? Dan is de keuze reuze. Ga bijvoorbeeld voor een vrolijke paaskaart met bloemen, een haas omringd door paaseitjes of voor een paashaas temidden van kuikentjes. Hoe vrolijker hoe beter! Oh, en een paashaas kaart met foto is natuurlijk altijd prijs. Kan je niet wachten om je vrienden en familie te verrassen met een dikke paasknuffel door de brievenbus? Snuffel rustig door onze galerij en kies de gezelligste paashaas kaart uit. Daarna kun je ‘m helemaal naar wens opfleuren met figuren, kaders én een lieve paasboodschap.

🐰 Tip: Met onze paasteksten maak je je paaskaartje helemaal af. Kies bijvoorbeeld een grappig gedichtje over de paashaas uit!

Maak je paaskaart nog feestelijker

Een paashaas kaart is al een verrassing op zich, maar met een cadeau wordt het al helemaal één groot paasfeest. Verras je vriendin bijvoorbeeld met een fijne chocoladereep, maak je moeder blij met bloemzaadjes of kies een lieve knuffel voor je neefje. Zo zet je je vrienden en familie echt in het lentezonnetje! ​​

Bonustip: Verstop de dag voordat de paaskaart aankomt alvast een paar (regenbestendige) eitjes in de tuin van je zus, vriend of tante. Vervolgens neem je een videoboodschap op waarin je vertelt dat de paashaas al langs is geweest. Zodra de ontvanger de QR-code op de paaskaart scant zijn de kindjes vast niet te houden!

🐰 Ook leuk: ga voor een houten kaarthouder, zodat iedereen je paashaas kaart ziet shinen.

In een paar simpele sprongen hups je door de kaartmaker heen en maak je zelf je eigen paashaas kaart:

  1. Kies een paaskaart uit de collectie en klik op ‘kaart bewerken’.
  2. Voeg leuke figuren en kaders toe. In de galerij vind je verschillende paasfiguren, waaronder de paashaas, konijnen en natuurlijk paaseieren om je kaart verder mee op te vrolijken.
  3. Ga je voor een paaskaart met foto? Upload dan je eigen foto om de kaart te personaliseren. Maak een leuke selfie of kies een gezellige familiefoto.
  4. Schrijf een leuke paaswens in de kaart.
  5. Pas het lettertype, de achtergrond en de kleuren aan om je kaart helemaal uniek te maken.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.