Ga naar de inhoudGa naar het filter

Grappige paaskaarten

De paasdagen staan voor familie, vrienden en een hoop gezelligheid. Hou je van paas grappen en moppen tappen? Stuur dan een grappige paaskaart en tover een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Een beetje humor kan namelijk altijd!


Nog even verder kijken? We hebben ook christelijke paaskaarten.

  • Als beste beoordeeld
  • Eenvoudig personaliseren
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau

Grappige paaskaart maken

Onze designers beschikken over een gezonde dosis humor. Bereid je lachspieren voor en bekijk de collectie. Welke paaskaart vind je het grappigst? Je vindt in onze collectie paaskaarten met een grappig getekende paashaas, kaarten met flauwe moppen of een kaart in de vorm van een stripje. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een grappige paaskaart te maken. Verstop bijvoorbeeld een leuke woordgrap in de tekst of laat de ontvanger zoeken naar de verstopte paaseitjes op de kaart.

Leuke extra’s voor bij je paaskaart met humor

Met een grappige paaskaart bezorg je iemand echte paaskriebels. Wil je extra punten scoren? Voeg dan een waanzinnig cadeau aan de bestelling toe. Zo hebben we heerlijke chocolade en fleurige bloemzaadjes

🐣  Tip: De paasdagen gaan hand-in-hand met lekker eten. Organiseer je een paasbrunch of een lekker diner? Neem dan een kijkje bij onze paasuitnodigingen

Grappige paaskaart versturen

Een paaskaart met humor maken is leuk. Door de regen naar het postkantoor fietsen is dan weer wat minder grappig. Gelukkig hoeft dat bij Kaartje2go niet. We bezorgen je kaart namelijk rechtstreeks bij de ontvanger. Het enige wat je hoeft te doen is het adres invullen en de verzenddatum te selecteren. Zo hou je nog meer tijd over om je favoriete paaseitjes op te eten. Ben je team wit, melk of puur? 

🐣  Tip: Tijdens de paasdagen bezorgt PostNL geen kaartjes. Zorg er daarom voor dat de paaskaart uiterlijk zaterdag bij de ontvanger op de deurmat ligt. Voeg eventueel de volgende extra adresregel toe: De kaart pas openen op eerste Paasdag. Je kunt natuurlijk ook de grappige paaskaart naar je eigen adres laten versturen en deze persoonlijk overhandigen met Pasen. 

In onze kaartmaker maak je eenvoudig en snel een grappige paaskaart. Trek je grapjurk aan en ga aan de slag. Zo werkt het: 

  • Kies een kaart uit de collectie “Grappige paaskaarten” en klik op “Kaart bewerken”. Je kunt ook beginnen met een blanco- of fotokaart
  • Voeg knotsgekke kaders, figuren en foto’s toe. Kies bijvoorbeeld voor een selfie waarop de kids een paashaas nadoen. Of maak een gekke vorm met chocolade eitjes. 
  • Schrijf een grappige paaswens op de kaart.
  • Tevreden? De kaart staat klaar om besteld te worden. 

🐣  Tip: Wens iemand een vrolijk pasen met onze leuke paasteksten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.