Grappige paaskaarten

Afgelopen jaar was geen eitje. Door het coronavirus hebben we familie, vrienden en gezelligheid moeten missen. Stuur dit jaar daarom eens een grappige paaskaart en tover een glimlach op het gezicht van de ontvanger. 

Grappige paaskaart maken

Chocolade-eitjes eten, de oren van de paashaas eraf happen, samen brunchen of lunchen. Met Pasen is er aan vrolijkheid geen gebrek. Met onze grappige paaskaarten kun je jouw vrolijkheid nog veel verder verspreiden. Verstop een leuke woordgrap in de tekst of laat de ontvanger alle eitjes op de kaart zoeken. Maak een leuke foto of een gekke selfie en upload deze op de kaart. Of kies een van de paaskaarten met humor die onze designers hebben ontworpen.

Zo maak je heel eenvoudig een grappige paaskaart:

  1. Kies een kaart uit de collectie “Grappig” en klik op “Kaart bewerken”.
  2. Upload je eigen foto.
  3. Bewerk de kleuren, achtergronden en lettertypes.
  4. Voeg schattige paasfiguren of een vrolijk kader toe.
  5. Schrijf een grappige tekst in de kaart.

Paaskaart met humor en een cadeau versturen

Met een grappige paaskaart bezorg je iemand gezellige paaskriebels. Extra punten scoren? Voeg er dan een waanzinnig cadeau aan toe. Wat dacht je van heerlijke chocolade? Of smakelijke thee? Of bloemzaadjes, een boek of speelgoed? Voor elke ontvanger, groot of klein hebben wij een passende paasverrassing. Zit er voor jouw ontvanger ook wat leuks bij? Bekijk hier alle cadeaus en bezorg iedereen een vrolijk Pasen!

Grappige paaskaart versturen

Een paaskaart met humor maken is leuk. Maar door de regen naar het postkantoor is wat minder grappig. Gelukkig hoeft dat bij Kaartje2go ook niet. Wij bezorgen je kaart namelijk rechtstreeks bij de ontvanger. Het enige wat jij hoeft te doen is het adres intypen en de verzenddatum te kiezen. Wij doen de rest! 

Als je op werkdagen voor 20:00 bestelt, versturen wij de kaart nog dezelfde dag. In 95% van de gevallen wordt deze de volgende dag al door PostNL bezorgd en valt jouw kaart (+ cadeau) op de deurmat van de ontvanger.

Zo hou jij meer tijd over om de lekkerste paaseitjes er tussenuit te zoeken. Ben jij team wit, melk of puur?

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.806 beoordelingen