Ga naar de inhoud
Menukaarten makenDat wordt smullen!
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.489 beoordelingen

Menukaarten maken

De liefde gaat door de maag, wordt er gezegd. Of je nu een doordeweekse amateurkok bent of een getalenteerde chefkok: iedereen kookt graag om het hart van zijn of haar geliefde te veroveren. Met een mooie, zelfgemaakte menukaart geef je jouw etentje een superdeluxe uitstraling. Dus voor het diner plaatsvindt, ga je al creatief aan de slag en maak je een unieke menukaart.

Trek de aandacht met jouw menukaart

Droomde je stiekem altijd al van een eigen restaurant? Met jouw naam op de gevel en een door jouw opgestelde menukaart? Maak dan nu die droom waar op kleine schaal. Nodig je vrienden, familieleden en kennissen uit en schotel hen een overheerlijk diner voor met een gepersonaliseerde menukaart. Wil je ze al direct van bij het begin overtuigen? Dan kun je eerst de menukaart maken en die al meesturen met de uitnodiging. Zet er ook nog een persoonlijke tekst of boodschap op en gegarandeerd verschijnen al je gasten aan de feestmaaltijd.

Menukaarten maken voor een diner

In een restaurant krijg je altijd een menu voorgeschoteld. Menukaarten zien er soms zelfs heel origineel uit. Zonder menukaart zou je immers niet weten wat je zou willen bestellen. Maar thuis kan je ook altijd een menukaart presenteren voor je tijdens een etentje de maaltijd opdient. Een menukaart om een kerstdiner aan te kondigen is zo een van de mogelijkheden. Je geeft de menukaart natuurlijk pas af als de gasten aan tafel zitten, maar nog origineler is het als je de menukaarten meestuurt met de uitnodigingen. Nodig je gasten ook eens uit met een leuke uitnodiging voor een diner!

Leuk, je wil een menukaart maken. Dat wordt smullen! Een menukaart maken is makkelijk en snel te regelen, en het is nog leuk om te doen ook. Zoek het leukste menukaartje uit in de galerij en klik op ‘Kaart bewerken’. Voeg vervolgens mooie foto’s, figuren en kaders toe om de kaart persoonlijk te maken. Schrijf een pakkende tekst op de kaart waarmee je je familie en vrienden direct enthousiast maakt. Of kopieer een tekst van de tekstschrijvers van Kaartje2go op de menukaart. Handig!

Ja, dat kan zeker! Na het ontwerpen van een kaartje, of het kiezen van een bestaand ontwerp, kun je verder gaan met het bestellen van een menukaart. Hier kom je het bestellen van een gratis proefdruk tegen. Ontvang een leuk pakketje thuis met het kaartje en informatie over onze extra’s. Denk hierbij aan luxe papiersoorten, gekleurde enveloppen en leuke sluitzegels. Is het kaartje naar wens? Hij staat klaar in je account en is met een paar klikken te bestellen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.