Ga naar de inhoudGa naar het filter

Menukaarten

Organiseer je binnenkort een feestelijk diner? Met een mooie menukaart maak je het feest helemaal compleet. Kies een menukaart uit onze collectie en maak 'm helemaal persoonlijk in onze kaartmaker.

Hippe 21 diner menukaart met pastel bloemen illustratie
Menukaart algemeen goud eucalyptus hartjes
Menukaart feestelijk goud confetti stijlvol algemeen
Menukaart met waterverf takjes blauw en groen
Menukaart met cocktails en diner
Menukaart stijlvol goud eten drinken spetters
Stijlvolle, eenvoudige menukaart met goudfolie lijnen
Menukaart met goudfolie sterren en groene waterverf
Cocktail kaart zomer beach party cocktails drankjes
Moderne menukaart eucalyptus koper spetters en hartjes
Menukaart algemeen takje bladeren minimalistisch
Stijlvolle zwarte menukaart met foliedruk in art-deco stijl
Stijlvolle donkergroene menukaart met goudfolie details
Moderne minimalistische donkerblauwe langwerpige menu kaart
Mooie klassiek menukaartjes met bloemenkrans in blauwgroen
Modern stijlvolle menukaart strand schelp watercolor goud
Stijlvolle cocktailkaart kleurrijk cocktailparty cocktails
Mooie menukaarten met goudfolie en eigen foto in boog
Kleurrijke menukaart veldbloemen vlinders
Menukaart goudfolie bloemen met roze waterverf
Menukaart met prachtige droogbloemen
Menukaart paasmenu met illustratie van paashaas
Stijlvolle menukaart met droogbloem illustratie
Menukaart 'MENU' met waterverf en gouden hartjes

Menukaart voor jouw diner

Liefde gaat door de maag. Dus door een verrukkelijk diner te organiseren, laat je je gasten weten hoe belangrijk ze voor je zijn. Of het nou om vrienden, familie of zakelijke relaties gaat. Heb je de uitnodigingen voor je diner al uitgezocht? Maak het feest dan helemaal af met een prachtige menukaart. We hebben menukaarten die perfect aansluiten bij je uitnodiging, maar je kunt ‘m ook helemaal naar jouw smaak aanpassen. Zo geef je het etentje een extra chic sausje.

🥗 Tip: bestel ook meteen een gratis proefdruk. Zo kun je eerst zelf even van jouw menukaart smullen.

Menukaarten maken

Voordat je een menukaart uitkiest, is het belangrijk om te bedenken hoe je diner er straks uit gaat zien. Ga je voor een chic driegangendiner, een klassiek etentje, een paasbrunch of juist een vegan feestmaal? Wat er ook op het menu staat, voor elk type etentje hebben we een smaakvolle menukaart. Bij een kerstdiner zorgen gouden details voor een feestelijk effect. En voor een 21 diner is een menukaart met foto de perfecte manier om jou te laten stralen. Geef je een diner ter ere van een jubileum of verjaardag, kijk dan eens naar menukaarten met botanische elementen. Zo wordt jouw persoonlijke menukaart een overheerlijk voorproefje van een verrukkelijk feestje. 

🍝 Maak je een menukaart voor jullie huwelijk? Kijk dan ook eens bij onze mooie menukaarten voor een bruiloft.

Menukaart maken voor thuis, hoe doe je dat?

Wil je je eigen menukaart zelf maken? Dan zit je hier gebakken. In onze kaartmaker kun je je menukaart namelijk heel makkelijk zelf ontwerpen. Zoek de leukste menukaart uit in de galerij en klik op ‘Kaart bewerken’. Voeg vervolgens mooie foto’s, figuren en kaders toe om je menukaart persoonlijk te maken. Wil je graag beginnen met een lege menukaart? Voor het maken van je eigen ontwerp kun je ook starten met een blanco kaart. Daarna kun je je menukaart voor thuis helemaal zelf ontwerpen. Is het menukaartjes maken toch niet helemaal appeltje eitje? Neem dan gerust contact op met ons klanttevredenheidsteam. Zo heb je in no time menu kaarten die helemaal in de smaak vallen.

Menu kaarten met foliedruk

Organiseer je een extra feestelijk etentje? Dan kan een menukaart net de kers op de taart zijn. En met glanzende foliedruk wordt jouw diner al helemaal het neusje van de zalm. Kies bijvoorbeeld goudfolie voor een chique look. Of maak je menukaart af met stijlvolle koperfolie. Om op te eten, zo mooi!

🥘 Je maakt je menu kaart helemaal af met een pakkende tekst. In dit artikel geven we je handige tips voor menukaart teksten.

Menukaart voorbeeld

Ben je op zoek naar een voorbeeld van een menukaart? In onze galerij vind je verschillende menukaart voorbeelden met bijbehorende teksten. Zo zie je precies hoe een menukaart er meestal uitziet, al kan je er natuurlijk altijd je eigen draai aan geven. Doe bijvoorbeeld inspiratie op voor een tof cocktailfeest of bekijk verschillende menukaarten met voorbeelden van 21 diners. Oh, en je kunt ook alvast naar lekkere gerechten spieken. Zo heb je niet alleen voor de menukaart inspiratie opgedaan, maar ook voor het eten zelf. Bon appetit!

🌮 Op zoek naar menukaart ideeën om je kersttafel extra mooi aan te kleden? Je vindt ze in dit artikel!

Inspiratie voor een onvergetelijk etentje

Een menukaart valt of staat natuurlijk met een verrukkelijke inhoud. Maar wat ga je je gasten eigenlijk voorschotelen, en wat komt er allemaal kijken bij de organisatie van een diner? In de volgende artikelen vind je volop inspiratie voor een geslaagd etentje. 

🍽 74 ideeën voor een bijzonder 21 diner

🍽 De leukste kerstdiner-ideeën voor een onvergetelijk feest

🍽 Een themadiner organiseren doe je zo

🍽 Thuis een high tea maken: zo doe je da

Heb je de gerechten bepaald en de menukaarten uitgezocht, dan is het tijd om ze te bestellen. Je kunt de menukaart natuurlijk pas geven als je gasten al aan tafel zitten, maar je kunt er ook voor kiezen het menu al mee te sturen met je uitnodigingen. We lichten de twee opties hieronder voor je uit.

Menukaart meesturen met de uitnodigingen

Wil je de menu kaarten alvast meesturen met de uitnodigingen? Dan kunnen de gasten zich al verheugen op een heerlijk smakenspektakel. Uitnodigingen voor een diner verstuur je meestal zo’n 6 weken van tevoren. Verstuur je de menu kaartjes alvast mee, dan is het dus belangrijk om al zeker te zijn van de gerechten.

Menukaart tijdens het diner geven

Ga je het menu pas tijdens het diner onthullen, dan heb je vaak langer de tijd om de gerechten te bepalen. Je verstuurt de menu kaarten namelijk als pakketje naar jezelf, en dat kun je ongeveer een week van tevoren doen. Met deze optie kun je de menukaarten heel mooi onderdeel laten maken van de tafelschikking. 

Welke optie je ook kiest; je vrienden en familie beginnen vast te watertanden zodra ze de menukaart lezen!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.