Ga naar de inhoud
PaaskaartenVerstuur jouw vrolijke paasgroetjes
  • Als beste beoordeeld
  • Eenvoudig personaliseren
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.242 beoordelingen

Paaskaarten maken

Met een zelfgemaakte paaskaart bezorg je jouw dierbaren een vrolijk pasen. En je bezorgt niet alleen je dierbaren een glimlach op het gezicht, maar ook jezelf. Want het is ontzettend leuk om zelf een paaskaart te maken in onze kaartmaker. En ben je een nieuwe klant, dan ontvang je bovendien je eerste kaartje gratis.

Paaskaarten: voor als je niet bij je elkaar kunt zijn

Hoe groot je tafel ook is, niet iedereen zal bij de paasbrunch aanwezig kunnen zijn. En ook door andere omstandigheden kun je misschien als familie of vrienden niet bij elkaar komen.

Juist daarom is het zo leuk om een kaartje te sturen met pasen. Het is de beste manier om je familie en vrienden een fijn pasen te wensen als je dat niet persoonlijk kunt doen.

Aan wie bezorg jij een paasknuffel?

Er is aan iedereen gedacht! We hebben paaskaartjes voor opa & oma, voor kinderen en volwassen. Maar ook als je een paaskaart voor vriendschap zoekt of jouw kennissen een vrolijk pasen wilt wensen. Wie bezorg jij een paasknuffel?

Paaskaarten in een pakketje thuisbezorgd

Bij Kaartje2go kun je paaskaarten naar meerdere adressen versturen, maar je kunt ook een pakketje paaskaarten thuis laten bezorgen. Je kunt dan voor iedere vriend of vriendin een aparte paaskaart maken en er een leuke handgeschreven tekst op zetten.

Wil je graag iets meer geven dan alleen een knuffel of kus door de brievenbus? Dan kun je er ook voor kiezen om een paaskaart met een cadeau sturen. Geef bijvoorbeeld verrukkelijke chocolade cadeau of een doosje met heerlijke thee.

Paaskaarten in jouw favoriete stijl

Wenskaarten met pasen versturen is ontzettend leuk, helemaal als het een zelfgemaakte paaskaart is!

Daarom hebben we een groot aanbod kaartjes voor pasen, zodat er altijd eentje is die bij jou past. Zo zijn er gekke of grappige, vrolijke kaarten en christelijke paaskaarten. Paaskaarten met de paashaas of een paasei. Kaartjes met kuikentjes, konijnen en kippen, zijn ook erg populair. Ben je op zoek naar een paaskaart met tekst of met foto? Ook daar hebben we aan gedacht.

Paaskaarten voor bedrijven

Speciaal voor bedrijven die een paaskaart aan hun medewerkers willen sturen om ze een hart onder de riem te steken of een vrolijk pasen te wensen is er de collectie paaskaarten voor bedrijven.

Vragen? Ons klanttevredenheidsteam staat voor je klaar!

Waar komt het paasei vandaan?

Een paasei is een versierd ei dat met Pasen verstopt wordt. Deze gewoonte is ontstaan in de middeleeuwen, toen de kerk een verbod had ingesteld op het eten van eieren en vlees. Maar omdat de kippen in deze periode juist veel eieren eten, werden ze meteen gekookt omdat ze dan langer goed zouden blijven. Daarna werden ze versierd, door de eieren te beschilderen en werden ze met Pasen veelvuldig gegeten of cadeau gedaan.

Paaswensen 2022

Wil jij iemand een vrolijk pasen wensen? Misschien is het leuk om het dit jaar eens met een kaartje te zeggen. De ontvanger kan het kaartje vaker dan één keer bekijken en zal geregeld aan je terugdenken. Dat maakt echte post zoveel leuker.

Ben je op zoek naar een leuke tekst om een fijn pasen te wensen? Bekijk dan eens onze tekstpagina met paaswensen.

Paaskaart sturen

Nadat je klaar bent met ontwerpen is het tijd om de paaskaart te versturen. Wanneer je de paaskaart op werkdagen voor 20:00 uur ‘s avonds besteld, doen wij ze nog dezelfde dag op de post. De kaarten worden bezorgd door PostNL en in 95% van de gevallen ligt jouw paaskaart de volgende dag bij de ontvanger op de deurmat.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.