Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kaarten wanneer je iemand mist

Een gevoel van gemis kan soms heel hevig zijn. Maar wanneer je iemand mist, kun je het hem of haar laten weten. Met een liefdeskaart bijvoorbeeld. Met de liefdeskaarten van Kaartje2go kun je iemand die je nauw aan het hart ligt laten weten dat je hem of haar mist. Wil je een originele kaart die je zelf personaliseert om je kaart meer betekenis te geven? Selecteer dan een kaart uit onze galerij en verfraai ze zelf naar keuze. Wanneer je de “ik mis je”-kaart voor 20u verstuurt, verzenden wij ze nog dezelfde dag.

Ik mis je kaart 

Mis je iemand? Laat het een dierbare weten met een ‘ik mis je’ liefdeskaart. Misschien zit jouw geliefde voor zijn werk in het buitenland, ben je zelf een periode van huis of kun je elkaar niet zien door andere omstandigheden. Wat de reden ook is: met het versturen van een ik mis je kaart laat je de persoon van wie je houdt weten dat er aan hem of haar gedacht wordt. Een lieve boodschap van jou tovert vast een glimlach op het gezicht. Niets voelt namelijk zo fijn als weten dat je belangrijk voor iemand bent en dat er van je gehouden wordt. Maak dus snel een mooie ik mis je kaart. Bestel je de kaart voor 20.00 uur? Dan versturen wij hem vandaag nog voor je en komt de kaart in 95% van de gevallen morgen aan.

Laat je geliefde weten dat je hem of haar mist

Hoewel iemand missen niet leuk is, is het ergens ook wel weer iets positiefs. Blijkbaar geef je zoveel om iemand, dat het pijn doet om deze persoon niet te zien, spreken of vast te houden. Maar hoe je het ook bekijkt, het gevoel van missen is soms ook gewoon even helemaal niet leuk. Zeker tijdens momenten die belangrijk voor jullie zijn, zoals een verjaardag, jubileum of valentijnsdag. Helaas komt het af en toe voor dat je je geliefde moet missen. Met het sturen van een ik mis je kaart overbrug je de tijd tot je elkaar weer kunt zien en in de armen kunt sluiten. Vooral als de ontvanger uit zijn of haar eigen omgeving weg is, is het fijn om iets tastbaars van het thuisfront te ontvangen. Jouw partner kan het kaartje dan ergens neerzetten, er zo nu en dan een blik op werpen en er steun uit putten. Voelt het sturen van alleen een kaartje niet voldoende? Met een cadeautje kun je het kaartmoment nog verrassender maken.

Maak de ‘ik mis je’ kaart naar wens

Bij Kaartje2go maak je eenvoudig en snel een ik mis je kaart voor iemand om wie je geeft. De eerste stap is om een kaart te kiezen met een leuk ontwerp. Met een ruime keuze aan moderne, klassieke of humoristische designs, zit er altijd wel een geschikte kaart tussen. Een leuke ik mis je kaart gevonden? Dan wordt het tijd om de gekozen kaart te bewerken met de online kaartenmaker van Kaartje2go. Hiermee voeg je heel gemakkelijk foto’s, een liefdestekst en andere illustraties toe. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste woorden voor op de kaart? Klik dan tijdens het bewerken op ‘vind een passende tekst’ voor wat extra inspiratie.

Het is natuurlijk hartstikke romantisch als je een liefdesgedicht naar iemand stuurt. Kijk daarom ook eens bij onze kaarten met liefdesgedichten

Gemakkelijk een ik mis je kaart verzenden

Is de ik mis je kaart helemaal naar wens? Dan is het tijd om de kaart te versturen! Hiervoor kun je lekker in je luie stoel blijven zitten, want je kunt de kaart gewoon vanaf je computer of telefoon verzenden. Geen gedoe meer met het zoeken naar postzegels of het vinden van een brievenbus. Je hoeft alleen maar het adres van de ontvanger in te vullen, een verzenddatum te kiezen en klaar is kees. Wij doen de rest, ook als je een cadeautje bij de kaart geeft. Wij hebben trouwens ook een cadeautje voor jou: als nieuwe klant ontvang je namelijk je eerste kaart gratis! Zo wordt een kaartje versturen nog leuker.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.