Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartje zebra

De savanne loopt uit voor het geboortenieuws: gefeliciteerd met jullie kleintje! Er verschijnt ook een dier met zwart-witte strepen, een stoere hanenkam en een fluffy staart. Dat is natuurlijk een zebra. Het is een van de meest opvallende dieren op de savanne. Dit is ook te zien op onze geboortekaartjes met zebra, kijk maar eens rond. Misschien kom je zelfs een giraf, olifant of aap tegen!

Geboortekaartjes zebra maken 

Alle dieren zijn bijzonder op hun eigen manier, maar zebra’s? Die zijn pas écht one of a kind. Elke zebra wordt namelijk geboren met een uniek strepenpatroon. Ook onze kaartjes zijn uniek te noemen: onze designers maken week in week uit nieuwe ontwerpen volgens de laatste trends, óók geboortekaartjes met zebra. Lijkt een geboortekaart met zebra jou wel wat? Op deze pagina staan de leukste ontwerpen waar je eenvoudig een eigen draai aan kunt geven. Oh, en kijk trouwens ook eens bij onze toffe jungle geboortekaartjes – perfect voor jullie kleine dierenvriendje.

Voor elke baby een uniek zebra geboortekaartje 

Alleen, samen met een broertje of zusje of met andere dierenvrienden: de samenstelling van onze geboortekaartjes met zebra wisselt. Toch is er één ding dat ze allemaal met elkaar gemeen hebben: ze zien er super lief uit! Vooral de ontwerpen met een illustratie van een babyzebra hebben een hoge ‘ah-factor’, maar ook die met waterverf zien er ontzettend schattig uit.

Psst … was je al opgevallen dat veel van onze geboortekaartjes een ontworpen achterkant hebben? 👀

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.