Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartjes vlinder

Hoera! Jullie zijn in verwachting van een kindje. Daarom zijn jullie nu op zoek naar een geboortekaartje waarmee jullie straks het blije geboortenieuws kunnen delen. Heb je al gedacht aan een geboortekaartje met fladderende vlinder? Kies een mooi ontwerp, bewerk de kaart en ontvang een gratis proefdruk.

Welke stijl vind je mooi?

Jullie zijn op zoek naar het perfecte kaartje om de geboorte van jullie kleintje te delen. Bij Kaartje2go vind je de mooiste geboortekaartjes met een vlinder. Als je de collectie bekijkt, zul je ontdekken dat er allerlei ontwerpen zijn. Geboortekaartjes met vlinders in opvallende kleuren of juist in zwart-wit. Of een geboortekaartje waarbij de vlinder wordt vergezeld door andere dierenvriendjes, zoals een schattig konijntje of een mooie vogel. Om de keuze wat makkelijker te maken, kun je gebruik maken van het filtermenu. Geef aan welke stijlen, trends of dieren je leuk vindt en de kaarten worden voor je gefilterd. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stoere of lieve vlinder; hip of klassiek. En wil je er een natuurlijke touch aan geven, kies dan voor een vlinderkaart met bloemen en planten.

Betekenis van de vlinder

Naast dat de vlinder een prachtig dier is om te zien, heeft de vlinder ook een mooie betekenis. De vlinder staat voor verandering, gezondheid en liefde. Dat is nog eens een lieve geboortewens.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.