Ga naar de inhoud

Geboortekaartjes uil

Oehoe, oehoe! Als je goed kijkt, zie je ze op een tak in de boom zitten: onze uiltjes. Ze kijken je met lieve, grote ogen aan. Klaar om de geboorte van jullie kindje aan te kondigen. De uil is niet alleen populair in de babykamer, maar ook op geboortekaartjes. Maak daarom je eigen geboortekaartje met uil en vraag meteen een gratis proefdruk aan.

 • Gratis proefdruk
 • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
 • Win je geboortekaartjes!

Geboortekaartje ‘uil’ maken

Welk geboortekaartje kies jij?

Uilen zijn geliefd. Dat hebben ze te danken aan hun schattige uiterlijk én hun betekenis van wijsheid. Deze intelligente vogels passen perfect op je geboortekaartje. Je vindt de geboortekaartjes in allerlei stijlen. Als je door de collectie heen scrollt, ontdek je dat al snel. Je kunt kiezen uit ontwerpen met één uil of juist een klein uilen gezinnetje met een broertje of zusje. Of een kaartje met andere bosdieren, zoals een konijn, hertje of vos. Bekijk het filtermenu maar eens, dan kun je zien en aanvinken welke dieren je leuk vindt. Je kunt in het menu ook aangeven naar welke stijl je op zoek bent. Een geboortekaartje met geïllustreerde uil of waterverf, bijvoorbeeld. Lief of stoer, modern, retro of klassiek. Wat vind jij mooi?

🦉Tip: Weten jullie al hoe jullie kindje gaat heten? Bekijk dan hoe de uilen geboortekaartjes er met naam uitzien.

Een eigen geboortekaartje met uil ontwerpen

Zelf een geboortekaartje ontwerpen? Sla je vleugels maar uit, want je kunt direct beginnen. Je kunt werken met een blanco kaart, fotokaart of een bestaand ontwerp aanpassen. Je klikt op ‘Kaart bewerken’ en kunt aan de slag met onze kaartmaker. Voeg figuren toe en sleep ze naar de plek die jij wilt. Je kunt het geboortekaartje eenvoudig personaliseren. Dit doe je door zelf een foto of illustratie te uploaden en tekst toe te voegen. En vergeet niet om een tekst toe te voegen. 

Op zoek naar inspiratie voor het ontwerp van je geboortekaartje? Wij hebben een paar leuke ideeën verzameld:

 • Voeg met ‘figuren’ andere bosdieren toe.
 • Wil je een groen of bosrijk 🌲  geboortekaartje met uil? Neem een botanisch geboortekaartje als basis en voeg de uil als figuur toe.
 • Illustreer zelf een uil en upload het als foto op het geboortekaartje.
 • Voeg een uil als figuur toe aan een geboortekaartje met maan en sterren 🌙 ⭐️.
 • Voeg een foto van jullie kindje of gezinnetje toe aan de kaart.

Een geboortekaartje met uil maken is bij Kaartje2go heel makkelijk:

 1. Kies het geboortekaartje met uil die jij het mooist vindt.
 2. Klik op ‘Kaart bewerken’.
 3. Met de kaartmaker die nu opent, voeg jij de leukste figuren en kaders toe.
 4. Schrijf vervolgens een mooie tekst op het geboortekaartje.
 5. Het geboortekaartje is klaar om besteld te worden!

Geboortekaartje met uil bestellen

Oehoe, wat een tof geboortekaartje is het geworden! Je kunt nu een proefdruk bestellen om te zien en voelen of het kaartje is zoals je hoopt. Die proefdruk is helemaal gratis. Het enige wat je hoeft te doen, is een account aanmaken. Als je al een account hebt, kun je daar natuurlijk op inloggen. Nadat je besteld hebt, ontvang je een pakketje met daarin o.a. de proefdruk, voorbeelden van luxe papiersoorten en gekleurde enveloppen. Zo wordt het makkelijker om de perfecte papiersoort en envelopkleur te kiezen. We leggen je ook precies uit hoe je de proefdruk kunt bestellen, zodat je na de geboorte binnen een paar klikken de kaartjes kunt versturen.

Bestel je geboortekaartje & geniet van deze voordelen

Het versturen van geboortekaartjes is een hoogtepunt. Dat begrijpen wij. Daarom maken we het extra leuk met onze voordelen:

  ✔️  Je kunt kiezen voor leuke extra’s, zoals luxe papiersoorten, sluitzegels en adresstickers.

  ✔️  Je ontvangt een gratis proefdruk 

  ✔️  Je kunt rekenen op supersnelle verzending

  ✔️  Je krijgt korting op je bestelling als je ingelogd bent en/of meerdere kaartjes besteld

🦉Tip: Doe ook mee met onze uitgerekende datum actie. Als je op de uitgerekende datum bevalt ontvang je van ons de geboortekaartjes gratis.

De uilen geboortekaartjes versturen

Het ontwerp is gekozen, de proefdruk goedgekeurd. Dan kunnen de schattige uilen geboortekaartjes verstuurd worden. Je kunt de kaartjes direct verzenden naar jullie dierbaren. Voer de adressen in en sla ze op in het adresboek, zodat je ze later nog eens kunt gebruiken. Ook makkelijk is onze adresverzoeker, waarmee je vrienden en familie vraagt zelf hun adres in te voeren. Wil je het moment dat de kaartjes in de brievenbus gaan liever zelf meemaken? Laat de bestelling dan bij jou thuis bezorgen. Dat is ook handig als je de geboortekaartjes graag zelf wilt overhandigen. Als je doordeweeks voor 20:00 uur bestelt, worden de geboortekaartjes diezelfde dag nog verstuurd.

Hulp nodig bij het bestellen van je geboortekaartjes?

Heb je een vraag of kom je er niet uit met de bestelling? Wij helpen je graag. Bekijk de meest gestelde vragen over geboortekaartjes. Je kunt ook contact opnemen met ons klanttevredenheidsteam. Bekijk onze blog voor meer inspiratie rondom de geboorte van jullie kindje.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.242 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.