Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaart tijger

Stoer en schattig. Zo kunnen we onze geboortekaartjes met tijger het best omschrijven. Ook van plan om kaartjes te versturen met deze gestreepte katachtige erop? Kies een van de ontwerpen uit onze collectie, pas het naar wens aan en laat vrienden en familieleden kennismaken met jullie kindje.

Geboortekaartje met tijger maken   

Zoek je naar een geboortekaartje met een tijger in de spotlight? Dan zit je goed bij Kaartje2go. Naast een grote verzameling dieren geboortekaartjes hebben onze designers namelijk ook ontwerpen met een tijger gemaakt. Stuk voor stuk uniek en eenvoudig naar wens aan te passen. Kies bijvoorbeeld voor een …

🐯 … geboortekaartje met een illustratie van een baby tijger. Zien ze er niet lief uit? Pas wel op; ze veroveren je hart voordat je andere geboortekaartjes hebt kunnen bekijken.

🐯 … geboortekaartje met jungle dieren. Waarom voor een kaartje met één schattig dier kiezen, als de tijger ook gezelschap kan hebben van een aap, olifant of exotische vogel?

🐯 … geboortekaartje met een tijgerprint. De meeste tijgers zijn oranje met zwart en wit, maar dat hoeft jouw kaartje niet te zijn. Speel dus gerust met de kleuren op het tijger geboortekaartje.

Pawsome geboortekaartjes volgens de laatste trends    

De meeste tijgers leven in het regenwoud en dat is ook te zien aan onze ontwerpen. De tropische bomen en grote bladeren geven de geboortekaartjes met tijger een botanische look en feel. Ook de zachte kleuren roze en groen passen hier goed bij, net als een glinsterend sprankje goud. Vergeet trouwens niet om ook een blik te werpen op de achterkant van onze geboortekaartjes. Onze designers hebben ook hier aandacht aan besteed. Je kaartje ziet er dus van alle kanten uit om door een ringetje te halen!

🐅 Tip: benieuwd hoe onze geboortekaartjes met tijger eruit zien met de naam van jullie baby erop? Ga naar onze geboortekaartjes generator en voer de door jullie gekozen babynaam in.

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.