Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartje schildpad

Ze zijn lief, traag en hebben wat schattigs. Schildpadden zijn bijzondere dieren en vallen direct op met hun uitstekende kop en stevige schild. Ben je op zoek naar geboortekaartjes met een schildpad? Kies jouw favoriete ontwerp uit, bewerk de kaart en ontvang een gratis proefdruk.

Geboortekaartjes schildpad

Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar schildpadden kropen - of zwommen - al rond, toen zelfs de dino’s onze aarde nog bevolkten. Sinds die tijd is er een hoop gebeurd en hebben schildpadden zich verder geëvolueerd: tegenwoordig leven er honderden soorten (!) op het land, in zoet water én in de zee. Dit is ook te zien aan onze collectie geboortekaartjes met schildpad: sommige van deze dieren worden omringd door bloemen, vlinders en vogels, andere door vissen, schelpen en walvissen. Voor welk soort schildpad je kiest, maakt niet uit: ze zien er allemaal lief uit.

Schildpad geboortekaartjes: een zee aan mogelijkheden  

Een illustratie van een schildpad doet het altijd goed op een geboortekaartje, vooral als deze met waterverf is gemaakt. Het gebruik van tinten blauw en zachte kleuren die in elkaar overvloeien, geven de geboortekaartjes iets aandoenlijks. Ook onze vintage ontwerpen met schildpad vallen bij veel ouders in de smaak. Ze stralen een zekere nostalgie en warmte uit, wat het geboortekaartje extra karakter geeft. 

🐢Tip: Je babykaartjes in schildpaddenthema nog leuker maken? Voeg in de kaartmaker bijpassende figuren zoals schelpjes en zeesterren toe aan het ontwerp.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.