Ga naar de inhoud

Lieve geboortekaartjes met een konijntje

Konijnen. Ze zijn knuffelig, zacht en hebben iets vrolijks. Zie je ze al gaan, huppelend met lange oren komen hoog boven het gras uit? En als je goed kijkt, zie je kraaloogjes en een schattig neusje. Zo’n lief beestje past helemaal op een geboortekaartje. Kies één van de geboortekaartjes met konijn, bestel een gratis proefdruk en deel het geboortenieuws met vrienden en familie.

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • Win je geboortekaartjes!

De mooiste geboortekaartjes met konijn maak je zelf

Voor welk geboortekaartje met konijn kiezen jullie?

Jullie zijn in verwachting van een kindje. Om het geboortenieuws aan te kondigen, willen jullie een ontwerp voor een geboortekaartje kiezen. Het liefst eentje met een konijntje. Op deze pagina vind je allerlei geboortekaartjes met konijnen en hazen. Bekijk ze maar eens en ontdek wat je mooi vindt. 

Je kunt ook het filtermenu gebruiken om de kaarten te filteren op basis van jouw wensen. Als je op zoek bent naar een konijnenkaart in een specifieke stijl, bijvoorbeeld. Wat vind jij mooi: een lief geboortekaartje voor een meisje of juist een stoer kaartje voor een jongen? Of misschien past een origineel geboortekaartje met konijntjes in waterverf stijl of met silhouet beter bij jullie. 

🐰 Tip: Benieuwd hoe de naam van jullie kindje staat op de verschillende geboortekaartjes? Maak gebruik van de geboortekaartjes met naam functie.

Een geboortekaartje is iets moois, iets bijzonders. Geef er een persoonlijke touch aan door eenn van de geboortekaartjes met konijnen te bewerken. Of misschien wil je wel starten met een blanco kaart. In beide gevallen maak je op deze manier het mooiste geboortekaartje met konijn(tjes):

  1. Open de kaart in de kaartmaker. Je opent de kaartmaker door op ‘Kaart bewerken’ te klikken. 
  2. Met de kaartmaker voeg je eenvoudig figuren toe aan jouw ontwerp. Denk aan andere dieren, zoals een eekhoorn, vogel, vlinder of hert. Of juist iets heel anders. Zie je het al voor je: een konijn onder een prachtige sterrenhemel, bij de mooiste bomen of een kleine wieg? 
  3. Wil je de kaart nóg persoonlijker maken, denk dan eens aan een eigen foto van jullie kindje of gezinnetje, bijvoorbeeld. Upload de foto en sleep hem naar de plek waar jij wilt. Je kunt er eventueel een mooi kader omheen plaatsen. 
  4. Voeg vervolgens tekst toe en het ontwerp is af.

 

🐰 Tip: doe inspiratie op, bekijk onze teksten voor geboortekaartjes

Bestel jullie geboortekaartje in een paar klikken

Geboortekaartjes bij Kaartje2go bestellen heeft een paar grote voordelen. Een daarvan is dat je ervoor kunt kiezen een gratis proefdruk te ontvangen. Wil je de proefdruk liever overslaan en de geboortekaartjes liever direct (laten) versturen? Dat kan natuurlijk ook. We verzenden razendsnel.

  1. Maak een geboortekaartje met konijntjes.
  2. Als je ontwerp klaar is, klik je op ‘Proefdruk bestellen’. 
  3. Voer je adres in en je kunt snel een pakketje van ons verwachten. 

In dit pakketje zit jouw proefdruk, aangevuld met onder andere voorbeelden van de luxe papiersoorten. Hiermee heb je alle benodigdheden om te zien en voelen of het geboortekaartje is zoals je voor ogen hebt.

Leuke extra’s voor een schattig geboortekaartje

Naast het eerder genoemde luxe papier kun je kiezen voor leuke extra’s bij het geboortekaartje, zoals gekleurde enveloppen of mooie sluitzegels. En nog een leuk extraatje: doe je mee aan onze winactie en komt jullie kindje op de uitgerekende datum ter wereld? Dan krijgen jullie de geboortekaartjes gratis.

Het moment is daar: de geboortekaartjes kunnen worden verstuurd!

Is het tijd om het grote geboortenieuws te delen? Dan kun je de geboortekaartjes versturen. Daarvoor hebben we natuurlijk wel de adressen van jullie vrienden en familie nodig. Voeg deze eenvoudig toe en sla ze op in het adresboek om ze later nog eens te gebruiken. Of vraag vrienden en familie om zelf hun adressen te delen door middel van een adresverzoek. Willen jullie het moment dat de kaartjes in de brievenbus gaan liever zelf meemaken? Laat de geboortekaartjes dan bij jullie thuis bezorgen. Ook handig als je ze wilt uitdelen op het kraamfeest. Bestel je de kaartjes op een doordeweekse dag voor 20:00 uur? Dan worden jullie geboortekaartjes dezelfde dag nog verstuurd. In 95% van de gevallen huppelt de postbezorger de volgende dag langs de brievenbus van de ontvanger.

Heb je hulp nodig bij het maken, bestellen of versturen van de geboortekaartjes? Dan kun je contact opnemen met het klanttevredenheidsteam. Onze medewerkers helpen je graag. Of vind het antwoord bij de meest gestelde vragen over geboortekaartjes.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.228 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.