Geboortekaartje konijn

Vrolijk huppelend door het veld, met zijn lange oren hoog boven het gras. Wat zijn konijnen toch lieve en schattige dieren. Een geboortekaartje met een konijn is dan ook een uitstekende manier om de geboorte van jullie kind met vrienden en familie te delen. Onze designers hebben de mooiste kaartjes met konijnen voor je klaargezet. Bestel direct de gratis proefdruk en ontvang het kaartje thuis.

Geboortekaartje met konijn maken

Een leuk geboortekaartje met een konijn kun je ook zelf makkelijk maken. Hoe je dat doet? Volg de stappen hieronder:

  1. Kies een leuke kaart met konijn uit de galerij en klik op ‘kaart bewerken’.
  2. Voeg de mooiste figuren, kaders en tekstvakken toe op de kaart.
  3. Schrijf een persoonlijke tekst op de kaart over de geboorte.
  4. Bestel de gratis proefdruk of bestel direct de mooie kaartjes.

Zoek je meer inspiratie over geboortekaartjes met dieren? Bekijk dan onze geboortekaartjes met vos, vogel, of hertjes

Gratis proefdruk 

Het bestellen van geboortekaartjes is iets bijzonders wat je maar een of een paar keer in je leven meemaakt. Je wil er zeker van zijn dat je de mooiste kaartjes bestelt. Kies daarom voor de gratis proefdruk en laat het kaartje naar je huis verzenden. Bekijk samen met je partner of jullie helemaal tevreden zijn met het kaartje. Helemaal blij? We hebben het kaartje voor je opgeslagen in je account en is direct klaar voor verzending. 

Een leuke aanrader is om mee te doen aan de uitgerekende datum actie. Als je op de uitgerekende datum bevalt win je gratis geboortekaartjes!

Konijn geboortekaartje bestellen

Een konijn geboortekaartje kun je rechtstreeks versturen naar je familie en vrienden. Je vult de adressen eenmalig in en wij doen de rest voor je. Zo staan de adressen er direct allemaal in voor een volgende verjaardag. Handig! Het is ook mogelijk om de kaartjes als pakketje naar je eigen adres te versturen, hier worden gratis witte enveloppen bijgeleverd. Zo kun je de kaartjes zelf rondbrengen, en wellicht direct even een praatje maken. Gezellig! 

Heb je vragen op het gebied van het versturen van geboortekaartjes? Onze medewerkers van klanttevredenheid helpen je graag verder. Neem contact met ze op zodat ze jou een glimlach kunnen bezorgen.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen