Ga naar de inhoud

Voorbeelden & inspiratie voor valentijnskaarten

Je bent verliefd en diegene mag dat weten met Valentijnsdag! Wat is nu een betere manier dan hem of haar de liefde verklaren dan een lieve en persoonlijke valentijnskaart. Of je de kaart nu anoniem stuurt of niet; diegene zal verrast zijn door het gebaar. Weet je nog niet helemaal hoe je het aan moet pakken? Bekijk dan onze inspiratie en voorbeelden voor een valentijnskaart.

Voorbeeld anonieme valentijnskaart

Valentijnsdag is traditioneel gezien een dag om je geheime liefde te laten weten dat iemand hem of haar leuk vindt. Bij ons kun je perfect een anonieme valentijnskaart sturen door simpelweg je naam niet in de kaart te vermelden. De kaart wordt namelijk zó gedrukt, zoals jij deze op je scherm ziet. Met een grappige of geheimzinnige tekst op de kaart, maak je het mysterie compleet!

De ontvanger heeft wel altijd het recht om bij ons op te vragen van wie de kaart afkomstig is. Wij zijn vanuit de wet verplicht om deze informatie vrij te geven. Meer informatie hierover kun je lezen in onze privacyverklaring​.

Designer: Zij ontwerpt & Revista

valentijnskaart jij bent leuk
valentijnskaart bee my valentine

Voorbeeld valentijnskaart met foto

Stuur je een valentijnskaart naar iemand waar je al een relatie mee hebt, iemand die al weet dat je hem/haar leuk vindt, of ben je er gewoon hartstikke klaar voor om jouw crush te laten weten wie je bent? Stuur dan een valentijnskaart met daarop een foto van jou of jullie samen! Met een fotokaart kun je eindeloos variëren, zoals je hieronder ziet. Door het fotokader en de achtergrond te vervangen, krijg je een volledig andere kaart.

Designer: Manique

valentijnskaart gouden hart
valentijnskaart gouden stippen

Voorbeeld valentijnskaart vriendschap

Tegenwoordig worden valentijnskaarten niet meer alleen naar geliefden gestuurd. Valentijnsdag is ook een moment geworden om goede vrienden te laten weten hoe dierbaar ze voor je zijn. 

Designers: Ilse & Boyke

valentijnskaart best friends forever
valentijnskaart "friend-chip" met chips illustratie

Voorbeeldteksten voor valentijnskaarten

Iemand de liefde verklaren is super persoonlijk. Alleen jij weet waarom je hem of haar zo ontzettend lief en leuk vindt. Soms ben je echter een beetje sprakeloos en heb je wat hulp nodig. Daarom hebben we hieronder drie tekstjes en gedichten voor je, die je ter inspiratie kunt gebruiken. 

Meer inspiratie nodig? Bekijk dan alle teksten voor valentijnskaarten. 

Liefde bestaat echt

Men heeft me vaak verteld,

hoe mooi het is, hoe diep het gaat.

Maar pas sinds ik jou ken,

weet ik dat liefde echt bestaat.

Liefdesgedichten schieten tekort

Liefdesgedichten schieten tekort,

daarom geen lang gedicht voor jou.

Ik kan alleen maar zeggen

dat ik heel veel van je hou.

Sterren

De hemel is bezaaid met gouden sterren,

die blinken in het schijnsel van de maan.

Maar het allermooiste van die vele lichtjes,

zie ik nog altijd in jouw ogen staan.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.