Ga naar de inhoudGa naar het filter

Valentijnskaarten met de naam van je geliefde

Je voelt dat je verliefd bent op iemand, maar die persoon is niet op de hoogte. Je verliefdheid wordt ondraaglijk. Dan is Valentijnsdag de juiste dag om het te vertellen. Stuur een Valentijnskaartje. We bieden je hier een ruim aanbod mooie Valentijnskaartjes aan waaruit je kan kiezen. Je hoeft alleen nog maar de naam te veranderen.

  • Eenvoudig personaliseren
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden

Valentijnskaart met naam maken

Stel je eens voor dat je een kaart ontvangt met op de voorkant jouw naam en daarachter de tekst “Wil je mijn valentijn zijn?” Hoe romantisch is dat? Of dat je een kaart ontvangt met daarop de naam van jouw grote liefde. Een lief gebaar van je vriend of vriendin om te laten weten dat hij of zij alleen maar aan jou denkt. Voel je de vlinders al in je buik?

Bij Kaartje2go maak je in een paar eenvoudige stappen helemaal zelf een valentijnskaart met de naam van je valentijn op de voorkant. In de kaartmaker kun je de naam aanpassen, zodat je de voorbeeldnaam kunt veranderen voor die van jouw geliefde. Kies dus vooral de kaart die je mooi vindt en verander in de kaartmaker de namen in het tekstvak. Eigenlijk is je unieke en bijzondere valentijnskaart dan al af. Maar als je wilt kun je de kaart nog veel verder bewerken. Upload bijvoorbeeld je eigen foto, voeg een leuke kader en figuren toe (zoals hartjes of sterren) en schrijf een lieve tekst of een mooi gedicht in de kaart.

✍️ Tip: Kijk voor inspiratie eens bij de teksten voor op een valentijnskaart.

Valentijnskaart met naam en eigen foto

Wil je jouw valentijn echt verrassen? Stuur dan een valentijnskaart met jullie namen en een eigen foto erop. De valentijnskaart met eigen foto kun je helemaal zelf ontwerpen of je kiest een kaart uit de collectie. Upload een eigen foto, van jezelf of van jullie samen, en zet in een tekstvak jullie namen met een groot hart ertussen. Met hartjes figuren of een hartjeskader maak je de kaart superromantisch en persoonlijk. 

Persoonlijke valentijnskaart met een cadeau

Ben jij ontzettend verliefd maar weet je niet zo goed hoe je het tegen hem of haar moet vertellen? Verras je valentijn dan door een valentijnskaart met een cadeau te sturen. Op de kaart zet je alleen de naam van jouw crush en verder laat je de verrassing voor zich spreken. Kies bijvoorbeeld voor chocolade, sieraden, een leuk boek of een van de vele andere valentijnscadeaus en stuur deze mee met je kaart. Je geliefde zal blij verrast zijn.

Kun je een valentijnskaart met naam anoniem versturen?

Als jij dat wilt, wordt je kaart anoniem verstuurd. Het is net als bij een gewone kaart; we vermelden je naam of gegevens dus niet op de kaart. Alleen als je er zelf voor kiest om je naam op de kaart te schrijven, komt jouw naam erop.Kaartje2go verstrekt geen gegevens van de “verstuurder” aan de “ontvanger” tenzij in ons oordeel de kaart aanstootgevend, kwetsend of onwettig is. Meer informatie hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Valentijnskaart versturen

Als het goed is heb je nu je persoonlijke valentijnskaartje met naam gemaakt en hoef je deze alleen nog maar te versturen. Maar daarvoor hoef je echt de kou niet in. Je kunt je kaart namelijk rechtstreeks laten versturen. Let er wel op dat PostNL op maandag geen post bezorgd. 

Heb je nog niet gevonden wat je zocht? Geen nood, op elk potje past een dekseltje. We hebben meer dan 800 valentijnskaarten voor mannen en voor vrouwen, in verschillende stijlen; heel veel liefde kaarten en ook nog een heleboel vriendschapskaarten

Valentijnsdag valt dit jaar op een woensdag. En op deze dag wordt de post geleverd. Let wel op dat het rond Valentijnsdag erg druk is bij de post. Wil je er zeker van zijn dat jouw lieve woorden optijd aankomen? Bestel je kaartje dan iets eerder, bijvoorbeeld de week ervoor op dinsdag of woensdag. Je kunt eventueel de extra adresregel 'Pas openen op 14-02' toevoegen. Een alternaties is om te kiezen voor avondbezorging met Trunkrs. Dit kost €6,95. Zie onze bezorginformatie voor meer informatie.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.