Valentijnskaarten met de naam van je geliefde op de voorkant

Je voelt dat je verliefd bent op iemand, maar die persoon is niet op de hoogte. Je verliefdheid wordt ondraaglijk. Dan is Valentijnsdag de juiste dag om het te vertellen. Stuur een Valentijnskaartje. We bieden je hier een ruim aanbod mooie Valentijnskaartjes aan waaruit je kan kiezen. Je hoeft alleen nog maar de naam te veranderen. 

Valentijnskaart met naam aanmaken

Het is heel romantisch en attent om een valentijnskaart te sturen met de naam van jouw valentijn op de voorzijde. Zo’n kaart maak je in een paar stappen zelf. Het is zo eenvoudig als hier een mooie kaart uitkiezen en in de kaartmaker de naam aanpassen. 

Wil je de kaart verder personaliseren, dan voeg je figuren, een kader en een lieve tekst toe. Op onze tekstenpagina voorzien wij jou van inspiratie voor op jouw valentijnskaartje. Wat dacht je bijvoorbeeld van een liefdesgedicht of een romantische valentijnstekst? Hieronder geven we je alvast wat voorbeelden van teksten die je op je kaartje kunt zetten:

  • “I love you”
     
  • “Jij bent de liefste”
     
  • “Jij weet bij mij een snaar te raken”
     
  • “Als ik een roosje was, dan was jij mijn zonneschijn”

Foto op jouw valentijnskaart

Naast de naam van je geliefde, kun je ook een foto op het kaartje uploaden. Op deze manier maak je de kaart in één klap nog veel persoonlijker. Of je nu kiest voor een leuke foto van jullie samen of alleen van jezelf, jouw valentijn zal in de wolken zijn! 

Cadeau bij je valentijnskaart

Wist je dat je bij ons ook een cadeau kunt meesturen met je valentijnskaart? Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke reep chocola, of een goede fles wijn of bier. Zo verras je jouw valentijn nog eens extra op 14 februari!

Heb je op deze pagina nog niet helemaal de kaart gevonden die je zocht? Kijk dan even bij ons complete aanbod valentijnskaarten

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.861 beoordelingen