Ga naar de inhoudGa naar het filter

Paaswensen voor een vrolijk Pasen

Wil je jouw familie, vrienden en kennissen ook fijne Paasdagen wensen? Je kan een leuke paaskaart sturen, maar dan wil je natuurlijk wel een leuk paasgedicht op het kaartje zetten. Ter inspiratie hebben wij een aantal leuke paasteksten verzameld.

Eerste paaskaart gratis

't is weer pasen

Eitjes verven en verstoppen, paastakken knippen en verfraaien, knuffelkonijntjes en kuikentjes aaien, ’t Is weer pasen, wat een feest!

De paashaas heeft een mandje

De paashaas heeft een mandje Hij komt op een dag, dan verstopt hij eitjes in de tuin, die jij dan zoeken mag. En heb je ze gevonden? Dan is 't een beetje feest, dan weet je zeker, dat de paashaas is geweest! - Het Grote Liedjesboek, Marianne Busser

Gele stippen op een ei

Gele stippen op een ei, en een mooie strik erbij. Ik heb een ei voor jou en een ei voor mij, welke kleur kies jij?

Het is weer lente

Het is weer lente; een nieuw begin voor iedereen. Nieuwe blaadjes aan de bomen, de bloemen die weer boven komen, blauwe luchten, zomerdromen. Pasen luidt het mooie weer in.

Johannes 11:25-26

Jezus zei tot haar: Ik ben de Opstanding en het Leven; die in Mij gelooft zal leven, al ware hij ook gestorven; En een ieder, die leeft, en in Mij gelooft, zal niet sterven in de eeuwigheid. - Johannes 11:25-26

Palmpasen

Palm, Palmpasen, eikoerei, over enen zondag, dan krijgen wij een ei. Eén ei is geen ei, twee ei is een half ei, drie ei is een paasei.

Pasen is een vredig feest

Pasen is een vredig feest, vol gezelligheid en lekker eten. Maar we mogen niet vergeten, dat het ooit anders is geweest: Jezus stierf voor onze zonden, dat maakt ons altijd met Hem verbonden.

Wie heeft het ei van de paashaas gezien?

‘t Is pasen, ‘t is pasen, en wat hoort daarbij? Een haas met een mandje en daarin een ei. Kijk onder de bomen en onder de heg, het bontgekleurde eitje van de paashaas is weg! Was het een rode, of een gele misschien? Wie heeft het ei van de paashaas gezien?

De leukste paaskaarten voor een vrolijk pasen

Vrolijke uitnodiging voor een paasbrunch
Paaskaart schaapje met bloemen
Paaskaart met vrolijke eendjes
Paaskaart kippen en kuikens
Lieve paaskaart met illustratie van een paasei
Paaskaart paashaas chocolade
Paaskaart tak papieren ornamenten
Paaskaart met een babykip op een mand vol eieren
Uitnodiging paasontbijt met illustratie van paashaas
Paaskaart crocussen lente
Paaskaartje met kleurrijke paaseitjes
Paaskaartje met schattige paashaas en kuikentje
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 23.358 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.