Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodigingen oud en nieuw

Zin om samen met familie of vrienden oud en nieuw te vieren? Stuur de mensen om je heen een uitnodiging voor een spelletjesavond, borrel of feestje. De leukste oud en nieuw uitnodiging maak en verstuur je natuurlijk bij Kaartje2go!

  • Gratis proefdruk
  • Gratis witte enveloppen
  • CO2-neutraal gedrukt en bezorgd

Uitnodigingen voor een oud en nieuw feestje

Oud en nieuw is een van de populairste feesten om samen met vrienden te vieren. Plannen voor oudejaarsavond worden dan ook al ver van tevoren gemaakt. Ook van plan om mensen over de vloer te vragen voor een hapje en drankje? Bij Kaartje2go vind je feestelijke uitnodigingen voor oud en nieuw. Kies bijvoorbeeld voor een uitnodiging met klinkende champagneglazen, een aflopende klok of oliebollen. Ook uitnodigingen met een jaartal erop maken direct duidelijk dat het om een oud en nieuw feestje gaat. 

Tekst voor op een oud & nieuw uitnodiging

Onze designers hebben de oud en nieuw uitnodigingen zo gemaakt, dat je ze heel makkelijk kunt aanpassen. Zo is het mogelijk om elementen te verplaatsen, een foto toe te voegen en de tekst te veranderen. In de uitnodigingen uit onze oud en nieuw collectie staat al een voorbeeldtekst. Deze tekst mag je overnemen, maar het is ook leuk om zelf iets te verzinnen. Ontbreekt het je aan inspiratie? Tussen onze teksten voor nieuwjaarskaarten staan leuke suggesties! Je kunt in de kaartmaker ook klikken op ‘vind een passende tekst’ om onze voorbeeldteksten te bekijken.

Uitnodigingen voor oudejaarsavond bestellen

Maar weinig feestdagen worden zo uitbundig gevierd als oud en nieuw. Maak daarom een feestje van de uitnodigingen voor je nieuwjaarsfeest! Van plan om de oud en nieuw uitnodigingen persoonlijk te overhandigen of deze zelf op de post te doen? Met onze extra’s geef je genodigden alvast een voorproefje van de avond. Stop de uitnodiging bijvoorbeeld in een gouden envelop, stop er glinsterende confetti in en plak er een sluitzegel met ‘2024’ op. Alvast een fijne jaarwisseling!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.