Ga naar de inhoudGa naar het filter

Nieuwjaarskaarten met foto

Wil je de beste wensen voor 2024 op een unieke en persoonlijke manier overbrengen? Verstuur dit jaar eens een nieuwjaarskaart met een foto! Kies een van de vele ontwerpen uit onze collectie en upload je kiekjes voor een zelfgemaakte foto nieuwjaarskaart.

  • Gratis proefdruk
  • Gratis witte enveloppen
  • CO2-neutraal gedrukt

De leukste nieuwjaarskaarten met foto

Vrienden en familieleden hoeven niet lang na te denken van wie de kaart is die bij hun thuis op de mat is gevallen. Jouw lachende gezicht komt direct tevoorschijn als ze de envelop openscheuren! Naast dat een nieuwjaarskaart met foto opvalt, is het ook een originele manier om dierbaren een gelukkig nieuwjaar toe te wensen. Ook van plan een nieuwjaarskaart met foto te versturen? Bij Kaartje2go vind je meer dan vijfhonderd originele ontwerpen met ruimte voor één of meerdere foto’s. Sommige met een jaartal, andere perfect als uitnodiging voor een nieuwjaarsborrel.

Stap voor stap een nieuwjaarskaart maken met eigen foto

Het maken van een nieuwjaarskaart met foto begint bij het kiezen van een ontwerp. Dat kan best een opgave zijn, want onze designers hebben nieuwjaarskaarten gemaakt in allerlei stijlen en thema’s. Gelukkig is een leuke kerst- of nieuwjaarskaart zo gevonden met ons handige filtermenu. Zet bijvoorbeeld een vinkje bij ‘Goudlook’ of ‘Confetti’ om het ideale ‘frame’ voor jouw kiekjes te vinden. Een keuze kunnen maken uit onze nieuwjaarskaarten met foto? Met dit stappenplan geef je er heel gemakkelijk een eigen draai aan:

📸 Stap 1. Open de nieuwjaarskaart met foto in de kaartmaker door op ‘Bewerk je Kaart’ te klikken.

📸 Stap 2. Vervang de voorbeeldfoto door een leuke foto van jou met je partner of gezin.

📸 Stap 3. Pas de achtergrond van de kaart aan en laat deze matchen met de foto (optioneel).

📸 Stap 4. Plaats een sierlijk kader om de foto heen (optioneel).

📸 Stap 5. Versier de nieuwjaarskaart met foto met leuke figuren als finishing touch (optioneel).

Hoe maak ik een leuke foto voor een nieuwjaarskaart?

Je telefoon staat ongetwijfeld vol met leuke vakantiekiekjes en schattige foto’s van je kinderen. Vind je deze beelden echter niet helemaal passen bij een nieuwjaarskaart? Houd een DIY fotoshoot en maak een leuke foto van jou en je partner of gezin. Ook voor een nieuwjaarskaart maken veel mensen een foto bij de kerstboom of tussen de versieringen die ze in huis hebben hangen. Is de boom alweer aan de kant? Een foto in feestkleding, met brandende sterretjes of klinkende champagneglazen zijn ook leuke opties.

Nieuwjaarskaarten met foto bestellen

Helemaal tevreden met je nieuwjaarskaart met foto? Dan is het moment daar om de bestelling definitief te maken. Ook dit gaat heel eenvoudig in zijn werk bij Kaartje2go. Je hoeft alleen maar aan te geven naar welk formaat (klein, normaal of super) je voorkeur uitgaat en waar de kaarten naartoe verzonden mogen worden: direct naar de ontvanger of eerst als pakket naar jouw huis.

Kies je voor deze laatste optie? Dan kun je ook leuke extra’s als gekleurde enveloppen of sluitzegels (vanaf 5 kaarten) aan je bestelling toevoegen. Voor welke verzendmethode je ook kiest: op een doordeweekse dag voor 20:00 uur ‘s avonds besteld = dezelfde dag verzonden.

✨ Tip: kies voor de luxe papiersoort ‘Glans’ om je nieuwjaarskaart met foto nog meer te laten stralen.

Kan ik een gratis proefdruk ontvangen?

Heb je een nieuwjaarskaart met foto gemaakt en wil je graag zien of alles naar wens is? Bij Kaartje2go kun je een gratis proefdruk van jouw kaart bestellen. Als jij je registreert bewaren we je proefdrukken in jouw account. Vanuit daar kun je ze eenvoudig en snel bestellen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.