Ga naar de inhoudGa naar het filter

Franse nieuwjaarskaarten

Oui, oui … 2024 komt er alweer aan! De hoogste tijd dus om nieuwjaarskaarten te versturen. Heb jij vrienden of familieleden van wie de moedertaal français is? Verras ze met een Franse nieuwjaarskaart en wens ze een bonne année toe!

  • Gratis proefdruk
  • Gratis witte enveloppen
  • CO2-neutraal gedrukt

Hoe kan ik een Franse nieuwjaarskaart maken?

Het maken van een Franse nieuwjaarskaart begint bij het kiezen van een ontwerp. Dit kan een ontwerp zijn uit onze collectie Franse kaarten, maar ook uit ons reguliere, Spaanse of internationale aanbod. Een leuk ontwerp gevonden? Een unieke nieuwjaarskaart met Franse tekst is zo gemaakt!

🇫🇷 Stap 1. Kies een nieuwjaarskaart uit een van onze collecties en klik op ‘Kaart bewerken’.

🇫🇷 Stap 2. Voeg mooie kaders, figuren, afbeeldingen of foto’s toe.

🇫🇷 Stap 3. Schrijf een persoonlijke, Franse nieuwjaarswens op de kaart.

🇫🇷 Stap 4. Bestel een gratis proefdruk of rond de bestelling direct af.

Nieuwjaarskaarten in het Frans schrijven

Hoewel veel van ons op de middelbare school Franse les krijgen, spreken maar weinig volwassenen het vloeiend. Dit kan het bedenken van een lieve, leuke of grappige nieuwjaarswens best uitdagend maken. Heb jij er ook moeite mee om een Franse tekst op de nieuwjaarskaart te zetten? Met deze korte nieuwjaarswensen zit je altijd goed!

Bonnes fêtes de fin d’année!

Bonne année!

Meilleurs voeux 2024!

Je souhaite à tous une bonne année!

Franstalige nieuwjaarskaarten bestellen & versturen

Het bestellen en versturen van een Franstalige nieuwjaarskaart is très simple. Je hoeft alleen maar aan ons door te geven welk formaat (normaal, groot of super) de kaarten mogen hebben en naar welke verzendingsmethode je voorkeur uitgaat.

👉 Optie 1: direct versturen

Mag de Franstalige nieuwjaarskaart meteen met de post mee? Dan hoef je alleen maar het adres van de ontvanger aan ons door te geven en een verzenddatum te kiezen. Wij regelen de rest.

👉 Optie 2: thuis ontvangen

Wil je nog wat in de envelop stoppen of een handgeschreven boodschap op de kaart zetten? Laat de Franstalige nieuwjaarskaart dan eerst bij je thuis bezorgen. Eventuele extra’s sturen we direct mee.

Voor welke optie je ook kiest: op een doordeweekse dag voor 21:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden! Laat je de nieuwjaarskaart naar Frankrijk sturen? Dan is deze vaak wat langer onderweg. Kijk voor meer informatie op deze pagina met vragen over bezorging.

Kan ik een gratis proefdruk van mijn Franse nieuwjaarskaart bestellen?

Oui, iedereen met een account kan een gratis proefdruk bestellen. De proefdruk van de kaart wordt samen met voorbeelden van onze papiersoorten en envelopkleuren als brievenbuspakketje bij je thuis bezorgd. Om te zien of de kaart helemaal naar wens is, raden we aan om deze goed tegen het licht te houden. Eventuele fouten (oeps!) vallen dan sneller op.

Leuke extra’s voor Franse nieuwjaarskaarten

Kan de Franse nieuwjaarskaart wel wat glitter & glamour gebruiken? Met onze feestelijke extra’s valt je nieuwjaarspost ongetwijfeld op! Laat de nieuwjaarskaart bijvoorbeeld afdrukken op een glinsterende papiersoort, stop de kaart in een gouden envelop en plak er een sluitzegel met een knallende champagnefles op. Wist je trouwens dat sommige nieuwjaarskaarten ook een bijpassende sluitzegel hebben? Deze kunnen bij die specifieke kaart en in een pakketje besteld worden.

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.