Ga naar de inhoudGa naar het filter
Nieuwjaarskaarten met jaartal

Nieuwjaarskaarten met jaartal 2025

Een nieuw jaar, een nieuw begin! En dat vieren we met zelfgemaakte nieuwjaarskaarten voor familie en vrienden. Verras hen met een leuke kaart om te tonen dat je aan hen denkt, zeker nu we de eindejaarsperiode niet samen kunnen vieren.

Bij Kaartje2go vind je een ruime collectie kerst- en nieuwjaarskaarten in alle stijlen, kleuren en formaten. De nieuwjaarskaarten met jaartal zijn dit jaar opnieuw erg populair. Centraal op de voorzijde of discreet verwerkt in het ontwerp van de kaart, een jaartal geeft jouw nieuwjaarskaart net dat ietsje meer.

Nieuwjaarswens met een jaartal personaliseren

Ook dit jaar pakken we bij Kaartje2go uit met een uitgebreide collectie nieuwjaarskaarten 2025. Pas de kant-en-klare ontwerpen aan met jouw eigen foto of tekst en creëer zo je eigen persoonlijke nieuwjaarskaart.

  • Kies je favoriete nieuwjaarskaart met jaartal.

  • Voeg een eigen foto toe.

  • Vrolijk eventueel op met sneeuwvlokjes, lichtjes of een fotokader.

  • Bewerk de achtergrond, lettertypes en kleuren.

  • Schrijf je persoonlijke nieuwjaarswensen voor 2025.

Nieuwjaarskaarten met jaartal maken en versturen

Wil je als bedrijf je klanten en leveranciers verrassen met een nieuwjaarskaart in de stijl van je bedrijf? Onze zakelijke nieuwjaarskaarten, met of zonder jaartal, kan je gemakkelijk personaliseren met je logo of een foto van het voltallige team. Bezorg ons de adressen van de ontvangers en wij doen de rest. Zo maak jij ook dit jaar een goede indruk!

Liever een kerstkaart versturen? Neem dan een kijkje bij onze kerstkaarten met jaartal.

Een nieuwjaarskaart verstuur je idealiter in de laatste twee weken van 2024. Nieuwjaarskaarten met een bestemming binnen België hebben, afhankelijk van de verzendmethode, de volgende levertermijn:

  • Bezorgtijd rechtstreeks verstuurde kaarten: 3-4 werkdagen (door bpost).*

Check hier de meest actuele bezorginformatie.

Gelukkig nieuwjaar!

Naast een goede gezondheid, veel werkgeluk of andere warme wensen staat één boodschap centraal op een nieuwjaarskaart met jaartal: Gelukkig nieuwjaar!

Duits - ein glückliches Neues Jahr

Engels - Happy New Year

Zweeds - Gott Nytt År

Frans - Bonne Année

Italiaans - Felice Anno Nuovo

Portugees - feliz Ano novo

Spaans - Próspero Año Nuevo

Zoek je inspiratie voor originele nieuwjaarswensen? Neem dan zeker een kijkje bij onze teksten voor nieuwjaarskaarten.

Wist je dat…

…we het nieuwe jaar in januari vieren omwille van Julius Caesar? De oude Romeinse maankalender telde 355 dagen en liep niet gelijk met de seizoenen. Maar Julius Caesar koos ervoor om de zon als uitgangspunt voor zijn kalender te nemen en kwam zo op 365 dagen uit. En dus begint het nieuwe jaar op 1 januari.

…de maand januari vernoemd is naar de god Janus, de god van het begin en het einde? Heel toepasselijk vieren we dus elk jaar in december de afsluit van het oude jaar en in januari het begin van een nieuw jaar.

Vragen?

Heb je nog vragen over onze nieuwjaarskaarten? Ons klanttevredenheidsteam staat voor je klaar!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.