Ga naar de inhoudGa naar het filter

Steun een goed doel met jouw nieuwjaarskaart

Bij Kaartje2go gunnen we iedereen een gezond en gelukkig nieuwjaar. Jammer genoeg is dit niet voor iedereen ter wereld even vanzelfsprekend. Omdat we graag helpen waar we kunnen, hebben we een speciale goede doelen collectie met nieuwjaarskaarten ontwikkeld. Door een kaart uit deze collectie naar een vriend of familielid te sturen, steun je automatisch een goed doel. Jij een mooie kaart en een doel naar keuze een kleine donatie, zonder dat het iets extra’s kost. Klinkt als een win-winsituatie, toch?

  • Gratis proefdruk
  • Gratis witte enveloppen
  • CO2-neutraal gedrukt

Nieuwjaarskaart voor goede doelen sturen

Veel mensen beschouwen kerst als dé periode om ergens een steentje aan bij te dragen. We verwerken in de periode voor de feestdagen dan ook veel bestellingen met goede doelen kerstkaarten. Is het versturen van kerstkaarten er per ongeluk bij ingeschoten en wil je - naast de beste wensen overbrengen - óók het nieuwe jaar goed beginnen? Met onze goede doelen nieuwjaarskaarten steun jij organisaties die onze wereld een stukje mooier, duurzamer en veiliger maken.

Hoe steun ik een goed doel?

Het steunen van een goed doel is heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar een kaartje uit onze collectie te bestellen en wij zorgen ervoor dat jouw donatie bij de juiste instantie terechtkomt. Heb je een voorkeur voor een bepaald goed doel? Bovenaan deze pagina vind je een overzicht van de goede doelen waar we mee samenwerken. Ook in de omschrijving van de goede doelen nieuwjaarskaarten kun je zien welke instantie je met de kaart steunt.

Hoe werkt het doneren aan een goed doel?

Van de verkochte nieuwjaarskaarten uit onze goede doelen collectie gaat geheel automatisch een percentage naar het goede doel. Je hoeft hier dus niets voor te doen. Ook is het niet nodig om dieper in de buidel te tasten; een goede doelen nieuwjaarskaart kost je niets extra.

Welke goede doelen kan ik steunen?

Verschillende bekende doelen hebben zich aangesloten bij Kaartje2go. Zo vind je in onze goede doelen collectie onder meer nieuwjaarskaarten van Amnesty International, FairMail en Vrienden van het GHZ.

Nieuwjaarskaarten maken en goede doelen steunen

Net als onze reguliere nieuwjaarskaarten kun je ook onze goede doelen kaarten helemaal zelf bewerken in onze kaartmaker. Kies een van de kant-en-klare ontwerpen uit op deze pagina en klik op ‘Kaart bewerken’ om een persoonlijke touch aan de kaart te geven. ‘Schrijf’ er bijvoorbeeld een liefdevolle nieuwjaarswens op, versier de kaart met glinsterende figuren of voeg een leuke foto toe.

Wist je trouwens dat er aan de binnenkant van onze goede doelen nieuwjaarskaarten ook een kleine afbeelding of een stukje tekst staat over de betreffende instantie? Hiermee laat je zien dat je met jouw kaart het goede doel steunt. Mocht je deze informatie liever voor jezelf houden, dan kun je er ook voor kiezen om de afbeelding of tekst te deleten.

Goede doelen nieuwjaarskaarten bestellen en versturen

Helemaal tevreden met de gemaakte goede doelen kaart? Dan kun je hem direct versturen. Hiervoor hoef je alleen maar de adressen van de ontvangers toe te voegen en een verzenddatum uit te kiezen. Als je dit op een doordeweekse dag voor 21:00 uur ‘s avonds doet, dan gaat de nieuwjaarskaart dezelfde dag nog met de post mee.

Je kunt er ook voor kiezen om de nieuwjaarskaarten als pakket bij jou thuis te laten bezorgen, samen met eventuele extra’s om de kaart nog meer op te laten vallen. Stop de nieuwjaarskaart bijvoorbeeld in een gouden envelop en plak er een sluitzegel met fonkelende sterren op. Wedden dat de ontvangers verrast opkijken van zo’n mooi verpakte nieuwjaarskaart?

Steun een goed doel met zakelijke nieuwjaarskaarten

Ben je ondernemer en zoek je naar zakelijke nieuwjaarskaarten om naar relaties, partners of medewerkers te versturen? Pas een goede doelen nieuwjaarskaart aan door een logo, bedrijfsfoto en persoonlijke nieuwjaarswens toe te voegen en steun een doel naar keuze! Mocht naast iets goeds doen voor je medemens ook duurzaamheid heel belangrijk voor je zijn, dan kun je kiezen voor kaarten van 100% gerecycled papier.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.