Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kerstkaarten spiritueel

Spiritualiteit kan een grote rol spelen in iemands leven. Heb ook jij vrienden of familieleden die kracht halen uit spiritualiteit, in welke vorm dan ook? Dan kunnen ze een spirituele kerstkaart vast en zeker waarderen. Kies een mooie kerstkaart met een spirituele kerstwens uit onze collectie en geef er een persoonlijke touch aan in de kaartmaker.

Kerstkaart met spirituele kerstwens maken

Spiritualiteit betekent voor iedereen wat anders. De ene persoon vindt spiritualiteit in het geloof, de ander ervaart het door bewust te leven. Omdat spiritualiteit voor elk individu een andere rol kan vervullen, hebben onze designers een brede collectie met spirituele kerstkaarten ontworpen. Naast Boeddhistische, Christelijke en Islamitische kaarten vind je bij Kaartje2go ook exemplaren met sterren, kaarsen en engelen. Heb je een mooie kerstkaart met een spirituele boodschap gevonden? Met onze kaartmaker pas je ‘m eenvoudig naar wens aan.

Breng een spirituele kerstboodschap over

Een betekenisvolle kerstkaart kan iemand een steuntje in de rug geven, zowel in goede tijden als in perioden van ziekte of verdriet. Heb je al een bepaalde tekst in je hoofd die je graag op een kerstkaart zou willen zetten? De kerstwensen op onze spirituele kerstkaarten zijn eenvoudig aan te passen. Je kunt er ook voor kiezen om helemaal zelf een kerstkaart met een spiritueel uiterlijk te maken. Begin met een blanco kaart of fotokaart en maak er met de kaartmaker een liefdevolle kerstgroet van.

Hoe maak ik een spirituele kerstkaart?

Een spirituele kerstkaart is zo gemaakt bij Kaartje2go. Kies bijvoorbeeld een spirituele kerstkaart met foto uit onze collectie en open het ontwerp in de kaartmaker. Hier vind je alle tools om de kaart helemaal aan te passen. Schrijf bijvoorbeeld een betekenisvolle tekst, voeg afbeeldingen toe of verander de achtergrond. Daarnaast kun je de kaart makkelijk versieren met figuren of kaders. Wil je naast een foto ook een video met een spirituele boodschap op de kerstkaart zetten? Upload het gemaakte filmpje en plaats deze als QR-code op de kaart. Wedden dat de ontvangers verrast opkijken?

Spirituele kerstwensen voor op een kerstkaart

Spiritualiteit is een heel persoonlijk iets. Dit kan het lastig maken om een spirituele kerstwens uit te kiezen. Want je wilt natuurlijk wel een boodschap uitkiezen die bij de ontvanger past. Om je een handje te helpen, hebben we een aantal spirituele kerstboodschappen voor je op een rijtje gezet. Welke kerstgroet spreekt jou het meest aan?

--------------------

De toekomst is nog ingepakt
Een nieuw jaar is aangebroken
Gezondheid, liefde en geluk
In kleur verpakte dromen

--------------------

Nu wij weer een kerstfeest vieren, ben ik blij
Je nog altijd aan mijn zijde te weten
Laten we het goede onthouden en het kwade vergeten
Je bent het mooiste kerstgeschenk voor mij

--------------------

Een nieuw jaar,
een nieuw begin,
een nieuw gevoel,
daar binnenin

--------------------

De kerstboom staat te flonkeren
Met zijn lichtjes in het kristal
Wij heffen ons glas op een dronk
We hopen dat het jullie goed gaan zal!

--------------------

De lichtjes en kaarsen gaan aan
buiten sneeuwt het, bij volle maan
Het gevoel dat je met kerst altijd bevangt
Is dat je er elk jaar weer naar verlangt

Spirituele kerstkaarten bestellen

Ga je stralen van je zelfgemaakte kerstkaart? Dan is het moment daar om de kerstkaart te bestellen. Ook dit gaat heel eenvoudig in zijn werk. Hieronder lichten we toe hoe het bestellen van kerstkaarten precies werkt bij Kaartje2go.

Kan ik een gratis proefdruk van mijn spirituele kerstkaart bestellen?

Ja, iedere klant kan een gratis proefdruk aanvragen. We sturen een druk van de spirituele kerstkaart als brievenbuspost naar je op, samen met voorbeelden van onze envelopkleuren en papiersoorten. Zo kun je in een oogopslag zien of de kaart helemaal naar wens is en welke extra’s er goed bij passen. Bijgevoegd vind je ook een flyer met een stappenplan. Hierop staat weergegeven hoe je de bestelling definitief kunt maken.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.