Ga naar de inhoud

Blauwe kerstkaarten

Misschien denk je bij blauw meteen aan ‘I'm blue da ba dee da ba daa’ van Eiffel 65. Onze blauwe kerstkaarten hebben wel iets weg van deze jaren 90 hit. Ze blijven namelijk heel lang hangen, maar gelukkig zijn de designs wel wat meer van deze tijd. Kies een van de vele prachtige ontwerpen en maak van jouw kerstkaart een echte hit!

Blauwe kerstkaarten maken

Met een blauwe kerstkaart zit je gegarandeerd goed. Het is dan misschien geen traditionele kerstkleur, maar de kleur blauw is ontzettend hip en trendy. Maak dus vandaag nog een blauwe kerstkaart en vraag meteen een gratis proefdruk aan

  • Kies een kaart uit de selectie en bewerk deze in de kaartmaker. 
  • Voeg leuke foto’s, figuren en een persoonlijke tekst toe.
  • Bestel er eventueel sluitzegels, gekleurde enveloppen en een mooie papiersoort bij.
  • Kies een verzenddatum en laat de kerstkaarten thuisbezorgen of rechtstreeks naar de ontvanger versturen.

Wie ga jij dit jaar blij maken met een kerstkaart?

Waarom is blauw zo populair op een kerstkaart?

Laten we eerlijk zijn, de kaarten zijn gewoon heel erg mooi. Blauw werkt. Het is de kleur van de hemel en de zee. Het wordt geassocieerd met diepte en stabiliteit en staat voor (zelf)vertrouwen, loyaliteit, intelligentie en wijsheid. Daarom wordt deze kleur ook veel gekozen voor (zakelijke) kerstkaarten. Blauw heeft veel toepassingen en geeft elke kaart zijn eigen unieke karakter. Zo zijn er donkerblauwe kerstkaarten met een luxe en warme uitstraling en ijsblauwe kerstkaarten die echt winters aandoen. Maar je kunt nog veel meer moois vinden. Zo is er lichtblauw, babyblauw, delfts blauw, middernachtblauw en koninklijk blauw om uit te kiezen. 

Blauwe kerstkaarten bestellen en versturen

Heb je een leuke blauwe kerstkaart gemaakt of gevonden? Dan is het tijd om de kaartjes te gaan bestellen. Voeg een leuke kerstkaart extra toe zoals een rode envelop, sluitzegel of luxe papiersoort. Hiermee tover je een glimlach op de gezichten van jouw familie en vrienden. Ben je een paar adressen kwijt? Geen probleem, met onze handige adreszoeker heb je deze zo opgevraagd. Zo staan ze direct in je adresboek voor een volgende verjaardag. Handig! Bij het versturen van je kaartjes kun je kiezen voor directe bezorging of de kaartjes bij je thuis laten bezorgen. 

Hulp nodig bij het bestellen van je blauwe kerstkaarten?

Zoek je nog een antwoord op een vraag? Lees onze kerstkaarten informatiepagina door of neem contact op met onze medewerkers, ze helpen je graag verder. Voor meer inspiratie voor alles op het gebied van kerstkaarten kun je terecht op onze kerstblog. Merry christmas!

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.195 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.