Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartje met wolk

Ben je helemaal in de wolken van de zwangerschap en van het idee van je kindje in je armen? Dat snappen wij helemaal! De zwangerschap is namelijk een bijzondere periode. Een geboortekaartje met wolken zal je gevoel dan ook goed beschrijven. Vraag een gratis proefdruk aan en ontdek of het kaartje helemaal bij jullie past. 

De mooiste geboortekaartjes met wolken

Wolken zijn mooie en lieve toevoegingen voor op het geboortekaartje. De kaartjes met wolken zijn leuk voor zowel jongens als meisjes. In onze collectie wolken geboortekaartjes vind je zeker een passend kaartje.

Wat dacht je van bijvoorbeeld een:

Een geboortekaartje met wolken maken 

Het geboortekaartje zelf maken is erg leuk! We leggen je aan de hand van een paar stappen graag uit hoe je de geboortekaartjes gemakkelijk zelf kan maken. 

  1. Kies de leukste kaart uit de collectie en klik op ‘Kaart bewerken’.
  2. Voeg de mooiste en leukste figuren en kaders toe om de kaart persoonlijker te maken. 
  3. Schrijf een mooie tekst op de kaart.
  4. Klik op ‘verzenden’ en vraag een gratis proefdruk aan of bestel de kaartjes direct.

Zoals je ziet zijn de geboortekaartjes snel en gemakkelijk te maken. Naast de leukste geboortekaartjes hebben we ook verschillende sluitzegels, gekleurde enveloppen, adresstickers en luxe papiersoorten. Zo maak jij je kaartje nog unieker en persoonlijker. 

Wil jij je geboortekaartjes gratis winnen? Doe dan mee met onze uitgerekende datum actie! Een leuke extra, bij deelname krijg je altijd 10% korting op je geboortekaartjes.

Een gratis proefdruk bestellen

Het geboortekaartje is gemaakt, maar nog niet helemaal zeker over het kaartje? Vraag dan een gratis proefdruk aan! Door een proefdruk te bestellen kun je kijk of het geboortekaartje helemaal naar wens is. Zo kun je het kaartje voelen, de kleuren bekijken en de tekst controleren. Bij de proefdruk krijg je een envelop erbij met daarin al onze papiersoorten en envelop kleuren. Kies de juiste papiersoort bijvoorbeeld oud-Hollands, linnen, parelmoer, mat of glanzend papier; en maak een keuze uit de gekleurde enveloppen die je erbij wilt ontvangen. 

Tip: Bestel je enveloppen vooraf, zodat je alle adressen alvast op de envelop kan schrijven of plakken met onze handige adresstickers

De wolken geboortekaartjes versturen

Als je helemaal tevreden bent over jullie geboortekaartje dan kan het kaartje verstuurt worden. Maar aan wie ga je het geboortekaartje allemaal versturen? Dan kan best lastig zijn. Begin op tijd met het verzamelen van de adressen, zo hoef je dit op het laatste moment niet te doen. 

Tip: Een digitaal adresverzoekje verstuur je vanaf nu eenvoudig vanuit jouw account via Whatsapp, social media of e-mail. Stuur je vrienden en familie een verzoekje en de adressen staan meteen in je account. 

Geboortekaartjes bij Kaartje2go: the sky's the limit!

Bij Kaartje2go vind je een ruime collectie geboortekaartjes in veel verschillende stijlen. Je vind bij ons de leukste geboortekaartjes voor jongens en lieve geboortekaartjes voor meisjes. Daarnaast hebben we veel verschillende stijlen zodat jullie perfecte geboortekaartje er zeker tussen zit. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.