Ga naar de inhoudGa naar het filter

Klassieke geboortekaartjes

Klassieke geboortekaartjes met rustige kleuren en figuren, zoals een strikje, zijn nog steeds heel populair. Het is een uitstekende keuze als je een geboortekaartje wil maken met een tijdloos ontwerp voor jullie kindje. Maak nu zelf je klassieke geboortekaartje.

Vergelijkbare stijlen: Vintage | Lief | Silhouet | Origineel | Hartjes

Geboortekaartjes klassiek maken

Een klassiek geboortekaartje herken je aan het tijdloze ontwerp. De klassieke look wordt gekenmerkt door zachte kleuren in combinatie met een sierlijk en stijlvol lettertype. Klassieke kleuren zijn donkerblauw, lichtblauw en licht- of oudroze. Maar ook kleuren als terra, mintgroen, peach, goud en zilver kom je vaak tegen op een klassiek geboortekaartje. 

De kalme kleuren van onze klassieke geboortekaartjes worden gecombineerd met rustige, smaakvolle vormen. Daarnaast komen figuren als hartjes en kant vaak terug. Een wiegje, kinderwagen of silhouet van een jongen of meisje op de voorkant maakt het klassieke geboortekaartje helemaal af. Andere leuke versiersels voor klassieke geboortekaartjes zijn strikjes, ruitjes of handjes en voetjes. Klassieke geboortekaartjes hebben veel weg van ouderwetse geboortekaartjes zonder dat ze oubollig zijn. En wil je je klassieke geboortekaartjes helemaal in stijl maken, laat ze dan drukken op onze papiersoort Oud-Hollandse structuur of stijlvol linnen.

Ook mooi zijn de klassieke geboortekaartjes met foliedruk. De glinstering van het goud, zilver of koperfolie is oogverblindend, een echte verrassing voor familie en vrienden.

Ouderwetse geboortekaartjes: barokstijl

Barok is een stijl die in de periode 1600-1750 ontstaan is. De barok stijl bestaat uit ronde en gebogen vormen die enorm sierlijk zijn. Verder bestaat de stijl uit rijke kleuren, veel goud en romantische beelden en figuren. Voeg op je geboortekaartje eenvoudig figuren toe om zo de barok stijl terug te laten komen. Ouderwets en klassiek, maar dan helemaal van deze tijd!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.