Silhouet geboortekaartjes

Het mooiste silhouet geboortekaartje

Geboortekaartjes met silhouetten zijn erg populair. Op het geboortekaartje is een illustratie van een kind te zien die allerlei handelingen uitvoert. Het jongetje of meisje is alleen of staat samen met een broertje of zusje als silhouet afgebeeld. Kies een geboortekaartje met leuke illustraties van een baby op een fietsje, met een karretje, bij een wiegje of in een zeilbootje. Daarnaast vind je ook nog silhouetten van driewielers, kinderwagens, speelgoed, dieren, een schommel of van een hert. De silhouet geboortekaartjes zijn er voor jongens en voor meisjes.

Een silhouette geboortekaartje maken

Maak jij voor de geboorte van je zoon of dochter een geboortekaartje waarin een silhouet is verwerkt? Dan hebben we een paar tips voor je!

  • Bij Kaartje2go krijg je een gratis proefdruk met handige waaier. Zo weet je zeker dat jouw kaartje helemaal goed is.
  • Het geboortekaartje kan je helemaal aanpassen naar je eigen wensen in onze online kaartmaker. Voeg foto’s, figuren en kaders toe.
  • Maak het geboortekaartje af met een leuke tekst. Voor inspiratie kijk je bij deze geboortegedichtjes.
  • In ons handige adressenboek upload je al jouw adressen in een keer. De geboortekaarten kun je vervolgens door ons rechtstreeks laten versturen.

Kijk ook eens bij onze vintage en retro geboortekaarten, bij de bijzondere en originele geboortekaartjes of bekijk al onze geboortekaartjes.

Sluitzegels op de envelop

Ben jij er al uit welk kaartje je wilt bestellen? Bestel bij je silhouet geboortekaartje prachtige sluitzegels om op de enveloppen te plakken. De stickers plak je op de envelop voor een sierlijke afwerking. Zo maak je jouw kaartjes nog unieker en persoonlijker.

Bekijk hier alle sluitzegels

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 18.469 beoordelingen