Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartje met hartjes

Het omarmen van de kleine is een uniek en bijzonder moment. De liefde en geluk die jullie voelen wil je dan ook graag overbrengen naar familie en vrienden. Hartjes zijn hier perfect voor, het is onder andere het symbool voor de liefde. En dus ook geweldig om de liefde die jullie voelen mee over te brengen naar familie en vrienden. Maak gemakkelijk jullie geboortekaartjes met hartjes en ontvang een gratis proefdruk.

Geboortekaartjes hartjes

Lief, liever, liefst.. Dat zijn onze geboortekaartjes met hartjes. En daarom passen ze ook zo goed bij jullie kindje. Want zodra je die kleine teentjes telt en de eerste lieve geluidjes hoort knapt je hart haast uit elkaar van liefde. Dit ongekende geluk deel je met vrienden en familie door een geboortekaart te sturen. En laten wij nou toevallig een mooie én onwijs schattige collectie hartjes geboortekaartjes hebben. Kies voor zoete roze babykaartjes of een wat stoerdere variant, zoals een geboortekaartje met houten hartje. En er zijn heus niet alleen lieve geboortekaartjes voor meisjes met hartjes. Je kunt ook toffe ontwerpen voor jongens vinden of kiezen voor een neutrale babykaart met hartjes.

✨ Geboortekaartje met gouden hartjes voor je mini? Bekijk onze goudfolie geboortekaarten.

Je geboortekaartje met hartjes extra snoezig maken

Introduceer je kindje aan jullie dierbaren met een ware hartjesregen. Versier de envelop (roze parelmoer is favoriet) met een bijpassende sluitzegel met een hartje. En je kunt het thema ook nog lekker doortrekken tijdens je kraamborrel, met onze ronde decoratiestickers. Superleuk voor op een doorzichtig zakje met snoephartjes, als bedankje voor de mensen die jullie mini kwamen bewonderen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.