Ga naar de inhoud

Geboortekaartje met hartjes

Het omarmen van de kleine is een uniek en bijzonder moment. De liefde en geluk die jullie voelen wil je dan ook graag overbrengen naar familie en vrienden. Hartjes zijn hier perfect voor, het is onder andere het symbool voor de liefde. En dus ook geweldig om de liefde die jullie voelen mee over te brengen naar familie en vrienden. Maak gemakkelijk jullie geboortekaartjes met hartjes en ontvang een gratis proefdruk.

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • Win je geboortekaartjes!

Geboortekaartje met hartjes maken 

De geboorte van jouw zoon of dochter is een belangrijk en mooi moment in jullie leven, hier komt dan ook veel bij kijken. Één van deze bijzondere dingen is het maken van het geboortekaartje. Om het jou iets makkelijker te maken, helpen wij jou hier graag bij. 

Zo maak je het geboortekaartje met hartjes heel gemakkelijk zelf:

  1. Kies jouw favoriete kaart uit de collectie “geboortekaartje hartjes”.
  2. Klik op “kaart bewerken” en personaliseer de kaart helemaal naar jouw smaak. Schrijf een persoonlijke tekst op de kaart, voeg bijvoorbeeld nog een foto toe en maak de kaart af met bijpassende figuren uit de galerij. 
  3. Helemaal tevreden met het geboortekaartje? Plaats dan de bestelling of vraag eerst een proefdruk aan. Met een proefdruk kun je nog een keer extra controleren of je blij bent met het geboortekaartje. 

Gratis proefdruk van het geboortekaartje met hartjes

Bij Kaartje2go is er genoeg keuze in geboortekaartjes met hartjes. Ga bijvoorbeeld voor een geboortekaartje met een hartjesboom of bijvoorbeeld een geboortekaartje met gouden hartjes. Een keuze gemaakt? Bestel dan een gratis proefdruk van je uitgekozen kaartje en controleer of alles goed staat. Naast het geboortekaartje ontvang je in het proefdruk pakket een mapje met voorbeelden van onze papiersoorten en enveloppen. Door een proefdruk te bestellen kun je goed zien en voelen wat het best bij jullie past, wel zo fijn! 

TIP: Schrijf je in voor onze uitgerekende datum actie en win gratis geboortekaartjes.

Hartjes geboortekaartjes bestellen

Het versturen van de geboortekaartjes met hartjes gaat bij ons snel en gemakkelijk. Jullie maken de geboortekaartjes, vullen de verzendadressen in en kiezen de verzenddatum. Wij versturen de geboortekaartjes op de aangegeven verzenddatum rechtstreeks naar familie en vrienden. Als je de geboortekaartjes op werkdagen voor 20:00 uur besteld, verzenden wij de geboortekaartjes vandaag nog!

Liever de hartjes geboortekaartjes thuis ontvangen? Dat kan natuurlijk ook! Wij verzenden de geboortekaartjes als een pakketje bij jou thuis. Als je voor deze optie kiest kun je ook leuke extra’s bestellen zoals geboorte sluitzegels, adresstickers en gekleurde enveloppen.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.232 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.