Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartjes aap

Jullie verwachten een kindje. Gefeliciteerd! Deel het blije geboortenieuws door vrienden en familie een geboortekaartje met aap te sturen. Van jungle stijl tot minimalistisch dierenkaartje: kies je favoriet uit de beestachtig lieve ontwerpen. Pas vervolgens het kaartje aan en ontvang een gratis proefdruk.

Een apen geboortekaartje maken

Aap-tastische geboortekaartjes

Het avontuur begint bij het kiezen van een ontwerp. Ga op ontdekkingstocht door onze geboortekaartjes met aap. Net als in de jungle, vind je sommige apen tussen de bomen en planten. Andere aapjes zijn liever samen met dierenvrienden, zoals de giraf of olifant. Via het filtermenu geef je eenvoudig aan naar wat voor soort kaart je op zoek bent. Je kunt kiezen voor specifieke dieren en figuren. Ook kun je de stijl selecteren die bij jullie past. Een klassiek geboortekaartje, origineel of toch liever met een stoer aapje: waar kies jij voor?

Veelgestelde vragen over geboortekaartjes aap

Je maakt een eigen geboortekaartje met onze kaartmaker. Dat gaat zo:

  1. Kies een ontwerp uit onze collectie.
  2. Klik op ‘Kaart bewerken’.
  3. Voeg de leukste figuren toe en speel met achtergronden en kaders.
  4. Upload je eigen foto voor een extra persoonlijke touch.
  5. Voeg tekst toe aan de kaart en vergeet de geboortegegevens niet.
  6. Tevreden? Rond je bestelling af of bestel een gratis proefdruk.

Tip: laat je inspireren door onze geboortekaartjes teksten.

Bij Kaartje2go kun je een gratis proefdruk bestellen van je geboortekaartje. Na het bewerken van de kaart klik je op ‘Proefdruk bestellen’. Maak gratis een Kaartje2go account aan, geef je adres op en krijg het eerste proefdruk pakketje van ons cadeau.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.