Communiekaartjes met foto

Een foto maakt een communiekaart heel persoonlijk. Je familie en vrienden zien namelijk in een oogopslag wie het feest geeft! Bij Kaartje2go vind je dan ook heel veel communiekaartjes met foto. Deze populaire communiekaartjes zijn verkrijgbaar voor het toevoegen van één foto, maar ook om meerdere foto’s in toe te voegen. Houd daarom eerst samen een fotoshoot met je zoon of dochter, zodat je genoeg leuke foto’s hebt om uit te kiezen.

  • CO2-neutraal gedrukt en bezorgd
  • Gratis proefdruk
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden
  • CO2-neutraal gedrukt en bezorgd
  • Gratis proefdruk
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden

De foto op de communiekaartjes

Communiekaartjes met een foto worden het allerleukst met mooie en kwalitatief goede foto’s. Ga er daarom samen met je zoon of dochter op uit en maak mooie foto’s in het bos, aan het strand of in een mooi bloemenveld. Zorg dat de foto’s mooi helder zijn, zodat ze goed uitkomen op de communiekaartjes.

Communiekaartjes met eigen foto maken

Zijn jullie tevreden over de foto’s voor de communiekaartjes? Dan is het tijd om de communie uitnodigingen te gaan maken! Kies jullie favoriete communiekaart of start met een blanco kaart. Verander of plaats eventueel een achtergrond, plaats een mooi kader en maak de communiekaart af met leuke figuren. Bij Kaartje2go vind je veel bijpassende figuren voor communiekaarten, zoals een bijbeltje of een rozenkrans. Voorzie de communiekaart vervolgens van tekst in een leuk lettertype. Als laatste kies je de kleur enveloppen en de papiersoort. Bij communiekaartjes met foto adviseren we de papiersoort glans, want hiermee komen de foto’s helemaal tot hun recht! Je gasten zullen verrast zijn over de uitnodiging en geven de communiekaart vast een mooie plek.