Ga naar de inhoud

Uitnodigingen 65 jaar maken

Hiep hiep hoera! Er mogen dit jaar 65 kaarsjes worden uitgeblazen op een gezellig feestje. Daarvoor zijn natuurlijk de mooiste uitnodigingen nodig. Kies voor de perfecte uitnodiging, met bijvoorbeeld een feestelijke foto van jezelf.

 • Gratis proefdruk
 • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden
 • CO2-neutraal gedrukt
 • Gratis proefdruk
 • Luxe papiersoorten
 • CO2-neutraal gedrukt

65 jaar uitnodigingen maken

65 jaar worden is een mooie mijlpaal. Hoe leuk is het om een gepersonaliseerde uitnodiging te versturen naar al je vrienden, familie en andere dierbaren. We hebben de grootste kaartencollectie van Nederland. Keuze genoeg voor een perfect kaartje. 

Ons aanbod uitnodigingen

We hebben bij Kaartje2go ontzettend veel leuke uitnodigingen voor je feestje. Kies uit verschillende stijlen. Vier je je verjaardag in de tuin, kies dan voor een botanische uitnodiging met mooie bloemen en planten. Bij een modern en chique feestje hoort natuurlijk een stijlvolle uitnodiging. Heeft je verjaardag een gouden randje? Kies dan voor een uitnodiging met een goudlook

Door corona zijn er natuurlijk veel verjaardagsfeestjes niet doorgegaan. Zo kan het natuurlijk dat je vorig jaar al 65 bent geworden en dit jaar een feestje geeft. Vermeld dit dan op een leuke manier op de uitnodigingen. Zet bijvoorbeeld op de kaart ‘65 + 1 jaar!’

Vind de perfecte uitnodiging

Weet je al precies wat voor uitnodiging past bij je feestje? Maak dan gebruik van het filtermenu aan de rechterkant op de pagina. Kies voor een bijpassend thema zoals bier en wijn, confetti of bloemen. Of kies voor een fotokaart met een of meerdere mooie foto’s. 

Maak een gratis Kaartje2go account aan

Met een gratis account van Kaartje2go kan je gebruik maken van ontzettend veel voordelen. Zo worden al je favoriete uitnodigingen opgeslagen. Op die manier kan je de volgende keer makkelijk verder met het personaliseren van je kaart. Daarnaast hebben we een ingelogde klantenkorting, waar je altijd leuke korting op kaarten krijgt. Daar bovenop geven we je eerste proefdruk helemaal gratis. Dan kan je zelf nog even nagaan of het ontwerp helemaal goed is. En beslis gelijk welke papiersoort en envelopkleur je wil gebruiken. 

Zelf een uitnodiging ontwerpen

Een uitnodiging voor je 65ste verjaardagsfeestje zelf ontwerpen is natuurlijk een leuk tijdverdrijf. Als je ervoor kiest om je uitnodigingen helemaal zelf te ontwerpen kunt je kiezen uit een van onze blanco kaarten. Laat je creativiteit de vrij loop, voeg leuke figuren, foto’s en teksten toe en kies een mooie achtergrondkleur. Ontwerp erop los tot de uitnodiging helemaal perfect is. 

Als je jarig bent, ben je natuurlijk de belangrijkste gast op het feestje. Je bent het middelpunt van het gezelschap, dus dan natuurlijk ook op de uitnodiging. Kies daarom voor een uitnodiging met een feestelijke foto van jezelf op de voorkant van de kaart. Klik aan de rechterkant van de uitnodigingen pagina op ‘Eigen foto’ voor een kaart met foto. Voeg je eigen foto en een bijpassende tekst toe en je uitnodiging is klaar om verstuurd te worden. 

Een uitnodiging voor je 65ste verjaardag maken kan op veel verschillende manieren en met ontzettend veel leuke opties. Daarom zetten we de stappen voor je op een rijtje:

 • Kies een kaart uit onze uitnodigingen collectie.
 • Klik op ‘Kaart bewerken’ en bewerk de uitnodiging helemaal naar je wensen.
 • Voeg gezellige figuren en kleuren toe. Kies een mooie foto en voeg een tekst met de informatie over het feestje toe. 
 • Kies uit een van de formaten kaartjes.
 • Kies voor direct versturen of de uitnodigingen in een pakketje thuis laten bezorgen. 
 • Voeg leuke extra’s toe om je uitnodigingen nog feestelijker aan te kleden. 

Even geen inspiratie voor een tekst op je uitnodiging? Kijk eens tussen onze teksten voor uitnodigingen.

Uitnodigingen 65 jaar bestellen

Als de uitnodiging voor je feestje helemaal af zijn is het tijd om ze te bestellen. Daarvoor hebben we verschillende opties en extra’s om je te helpen bij het perfecte kaartje. 

Dat kan zeker! Als je een Kaartje2go account hebt en ingelogd bent krijg je de proefdruk helemaal gratis. Je ontvangt dan niet alleen je ontworpen uitnodiging, maar ook een uitgebreid pakketje met voorbeelden van onze papiersoorten en envelopkleuren. Voordat je de uitnodigingen dan echt bestelt kan je nog wat aanpassingen of toevoegingen doen. 

Extra’s om je uitnodiging nog mooier te maken

Als je klaar bent met het ontwerpen van je uitnodigingen is het tijd voor wat leuke extra’s. Ga voor een luxe papiersoort om de look-and-feel van de kaart nog completer te maken. Kleed vervolgens je uitnodigingen leuk aan door een vrolijke envelopkleur te kiezen. Plak de envelop dicht met een bijpassende sluitzegel, schrijf de adressen van je dierbaren op een mooie adressticker en verstuur de kaartjes. 

Uitnodigingen voor je 65ste verjaardagsfeest versturen

Na het ontwerpen van de kaart en het versieren met al onze leuke extra’s is het tijd om de kaarten te versturen. Hiervoor hebben we verschillende manieren, direct versturen en bij jou thuis ontvangen. We leggen ze beide even voor je uit:

 • Direct versturen: Bij deze optie hoef je alleen de kaartjes te bestellen de de juiste adressen van je dierbaren aan ons door te geven. Hierbij helpen we je graag met onze adresverzoeker. Stuur een verzoekje naar de ontvanger van de uitnodiging, zij vullen hem in en de kaart kan verstuurd worden. Als alle adressen zijn ingevuld versturen wij de kaartjes voor je.
 • Thuis ontvangen: Hier ontvang je alle kaarten in een pakketje bij je thuis en doe je de uitnodigingen zelf op de post. Bij deze optie is het mogelijk om de extra’s toe te voegen. Zo maak je de kaartjes nog vrolijker.

Als je de uitnodigingen voor 20:00 bestelt, versturen wij ze vandaag nog! In 95% van de gevallen worden ze de volgende werkdag al bezorgd.

Bedanken en feliciteren

Het feestje is geweest en wat was het gezellig. Reden genoeg voor een mooi bedankkaartje voor de eregast. 

Is het feestje al voorbij maar is het feestvarken binnenkort pas jarig? Verstuur dan een mooie felicitatiekaart voor een 65 jarige

Hulp nodig bij het bestellen van je uitnodigingen?

Het ontwerp van je uitnodigingen is af en de volgende stap is bestellen. Heb je toch nog een vraag? Kijk in dat geval eens tussen onze veelgestelde vragen. Staat je vraag hier niet tussen, neem dan gerust contact op met ons klanttevredenheidsteam, zij helpen je met plezier. 

Tip: Kijk voor inspiratie voor je feestje of uitnodigingen eens op ons feestelijke Kaartje2go blog

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.753 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.