Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging 65 jaar

🎂 Hiep, hiep, hoera! Je mag dit jaar 65 kaarsjes uitblazen en bij zo’n bijzondere mijlpaal hoort een feestje. Duik daarom in onze collectie, vind de perfecte 65 jaar uitnodiging en voeg een feestelijke foto van jezelf toe.

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Ons aanbod 65 jaar uitnodigingen

65 jaar is een mooie mijlpaal. En hoe leuk is het om een gepersonaliseerde uitnodiging te versturen naar al je familie, vrienden en andere dierbaren. Bij Kaartje2go hebben we ontzettend veel feestelijke uitnodigingen voor als je 65 jaar wordt. Gebruik het filtermenu om eenvoudig een kaartje te vinden dat bij jouw feestje past. Vier je je verjaardag in de tuin? Kies dan een 65 jaar uitnodiging met bloemen en planten. Heb je gekozen voor een verjaardagsactiviteit? Onze ontwerpers hebben uitnodigingen gemaakt speciaal voor een borrel, -etentje en -high tea.

🎉 Tip: Wist je dat je bij de meeste kaartjes de leeftijd op de voorkant kunt aanpassen? Neem dus ook eens een kijkje bij onze verjaardagsuitnodigingen en filter op 'Leeftijd aanpasbaar'. 

Uitnodiging 65 jaar man en vrouw

Natuurlijk kun je elke ‘65 jaar’ uitnodiging versturen voor een man of vrouw. Toch kun je kleine details aan de uitnodiging 65 jaar toevoegen waardoor het kaartje nóg leuker is voor die ene jarige man of vrouw. Wat dacht je van woorden als papa, mama, opa of oma? Ook leuk: plaats een foto op de kaart van toen de jarige nog een klein jongetje of meisje was. Wij zijn benieuwd of iedereen hem of haar herkent! 

Zelf een uitnodiging 65 jaar maken

Een uitnodiging 65 jaar maken is natuurlijk een superleuk tijdverdrijf. Als je de kaartjes helemaal zelf wilt ontwerpen, dan kun je kiezen voor een blanco of fotokaart. Laat je creativiteit de vrije loop en voeg leuke figuren, foto’s en teksten toe aan de uitnodiging voor het 65e verjaardagsfeest. Je kunt ook door de galerij scrollen en een bestaand ontwerp personaliseren. 

🎉 Tip: Even geen inspiratie voor een tekst op de ‘65 jaar’ uitnodiging? Kijk dan eens tussen onze teksten voor op uitnodigingen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.