Ga naar de inhoudGa naar het filter

Felicitatie Pensioen

Een familielid, collega, kennis of vriend(in) gaat met pensioen. Dat is een feestelijk moment! Want na jarenlang hard gewerkt hebben, mag er nu genoten worden van vrije tijd. De pensionado heeft vanaf dit moment tijd om te doen wat hij of zij leuk vindt. Lekker eropuit met de (klein)kinderen, thuis genieten van een hobby of juist de wereld ontdekken. Het is allemaal mogelijk. De start van het pensioen is een felicitatie waard. Daarom vind je bij Kaartje2go de leukste felicitatiekaarten voor het pensioen.

Iemand feliciteren met zijn of haar pensioen? Stuur een kaart!

Je kunt iemand die met pensioen gaat feliciteren met een appje of belletje. Maar het is natuurlijk veel leuker om een kaart te sturen. Een felicitatiekaartje is een tastbaar aandenken aan dit bijzondere moment. Het voelt als een cadeautje. Je kunt het er later nog eens bijpakken. Bovendien helpen kaarten je herinneren aan bijzondere momenten; of je er nu in zit of het al een tijd geleden is. Iemand feliciteren met zijn of haar pensioen door middel van een kaart heeft ook voor de gever een voordeel: je kunt de kaart zo persoonlijk maken als je wilt. Het schrijven van de felicitatietekst geeft daar alle kans toe. Of wat dacht je van zelf een kaart opmaken of een foto op de kaart? Een kaart heeft zoveel ruimte voor eigen invulling als je maar wilt!

Een felicitatiekaart pensioen maken

Wanneer je een felicitatiekaart voor iemands pensioen wilt maken, doe je dat bij Kaartje2go. Je hebt keuze uit verschillende ontwerpen. Iemand die van grappen houdt, kan een kaart met een humoristische tekst ongetwijfeld waarderen. Want zeg nou zelf, het pensioen is het ideale moment om er wat humor in te gooien. Past een wat meer neutrale kaart meer bij de ontvanger, dan kun je kiezen uit één van de ontwerpen met een tekst als ‘Met pensioen, gefeliciteerd’. Deze kaarten zijn er in allerlei kleuren en stijlen. Dankzij de ruime keuze zit er altijd wel een goede felicitatiekaart voor de pensionado (in spé) bij. En wil je er graag een illustratie of foto aan toevoegen? Dan kan dat met de kaartmaker van Kaartje2go. Schrijf met diezelfde kaartmaker een tekst in de kaart en hij is klaar om op de post te gaan!

Tekst felicitatie pensioen

Het schrijven van een felicitatietekst kan nog best een uitdaging zijn. Want wat zeg je tegen iemand die met pensioen gaat? “Gefeliciteerd met je pensioen” kan natuurlijk altijd. Dat is zeker een gepaste tekst als iemand niet zo heel dichtbij je staat. Is degene die met pensioen gaat een directe collega, familielid of bijvoorbeeld een vriend(in)? Dan kun je natuurlijk best wat persoonlijker zijn. Een aantal tekstideeën voor een felicitatie pensioen kaart:

  • Schrijf voor een collega over iets wat hij of zij meemaakte tijdens het werk
  • Voor een familielid kun je iets schrijven over de plannen van de pensionado
  • Een vriend(in) die van humor houdt, kun je verblijden met een grappige tekst
  • Je kunt ook een kort gedichtje schrijven

Een pensioen felicitatie in de brievenbus

Je hebt een felicitatiekaartje gemaakt en er een leuke tekst op geschreven. Dan is de kaart nu klaar om verzonden te worden. Kaartje2go maakt het verzenden van een pensioen felicitatie heel makkelijk. Je verzendt een kaart zonder gedoe met postzegels en gewoon vanachter je laptop of mobiele telefoon. Jij bepaalt het adres en de verzenddatum, Kaartje2go regelt de rest. Bestel je voor 20.00 uur? Dan wordt de kaart diezelfde dag nog verzonden. Als extraatje ontvang je je eerste kaartje gratis. Zo makkelijk en leuk is het om een pensioen felicitatie te versturen!

Bekijk ook onze verjaardagskaarten 65 jaar

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.