Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Uitnodiging verjaardagsfeest 25 jaar

Hoera, een feestje! Bereik je binnenkort de mooie leeftijd van 25 jaar? Dat moet gevierd worden. Maak zelf een leuke kaart en vraag een gratis proefdruk aan. Dat wordt een topfeest.

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodigingen verjaardagsfeest 25 jaar maken

Het maken van een leuk uitnodigingskaartje kun je op verschillende manieren aanpakken. Wij nemen je graag mee. 

Ontdek de mooie stijlen en trends

Voor je uitnodiging kun je uit verschillende stijlen kiezen. Ga je voor een hip en trendy kaartje? Of wil je er wat humor ingooien met een grappige uitnodiging? Bekijk het filtermenu en zoek naar je perfecte uitnodiging voor je 25 jarige verjaardag. In de allergrootste kaartencollectie van Nederland zit je ultieme uitnodigingskaart er vast tussen.

Bekijk voor meer inspiratie ook onze uitnodigingen voor een verjaardagsfeest 18 jaar en uitnodigingen voor een verjaardagsfeest 30 jaar

Maak een gratis Kaartje2go account aan

Met een account sla je makkelijk je favoriete kaartjes op. Werk later verder aan je kaart of bestel een leuk kaartje nogmaals. Je kunt in je account ook je persoonlijke adresboek beheren. Zo heb je handig de adressen van je geliefden bij elkaar verzameld. Daarnaast profiteer je ook van ingelogde klantenkorting en kun je een gratis proefdruk aanvragen. Alle ingrediënten om er een spetterend verjaardagskaartje van te maken. 

Zelf een uitnodiging voor je 25e verjaardag ontwerpen

Wil je je handen uit de mouwen steken en zelf een leuk kaartje ontwerpen? Dat is mogelijk! Start met een blanco kaart en leef je uit in de kaartmaker. Of begin met een fotokaart en plaats een mooie foto van jezelf op de kaart. Heb je een speciaal verzoek voor je kaartje? Neem contact met ons op en we gaan samen kijken hoe we het kunnen regelen.

Veelgestelde vragen over uitnodigingen verjaardag 25 jaar 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.