Ga naar de inhoudGa naar het filter

Trouwkaart goud

Van plan om een trouwkaart met goud te versturen? Je bent niet de enige! Goud is helemaal hot en past goed bij verschillende stijlen. Kies bijvoorbeeld voor een ontwerp met gouden letters, een witte achtergrond en bladeren voor een botanische bruiloft. Heeft je trouwdag een meer traditioneel karakter? Kleuren als blauw en groen geven trouwkaarten met goud een chique en stijlvolle uitstraling. Voor welke trouwkaart met goud je uiteindelijk ook gaat; opvallend zijn ze sowieso. Welke gouden trouwkaart is jouw nummer 1?

Onze collectie trouwkaarten met goud

Een trouwkaart is de eerste indruk voor de gasten van jullie droombruiloft. Logisch dat je een goede keuze wilt maken. Twijfel je nog over een trouwkaart met goudfolie, gouden letters of gouden accenten? Met de ontwerpen uit onze collectie ‘trouwkaarten goud’ kun je alle kanten op. En er zijn nog meer voordelen aan een trouwkaart met goud, lees dus gauw verder!

Foliedruk voor een luxe uitstraling

Wil je goud verwerken in je trouwkaart? We get it. De aantrekkingskracht van goud spreekt veel bruidsparen aan. Het blinkende edelmetaal heeft iets chics over zich, maar straalt ook geluk en romantiek uit. Daarnaast is een gouden trouwkaart een échte eyecatcher, al helemaal als je voor een ontwerp met foliedruk kiest. Het glimmende laagje laat de trouwkaart nog meer opvallen en glinstert in het licht.

Goud staat goed op iedere trouwkaart

Goud past in ieder kleurenpalet. Zo staat het goed bij natuurlijke tinten, maar ook geeft het een zeker evenwicht aan kleuren als rosé, groen, blauw en zwart. Kiezen tussen goud en een andere kleur is dus niet nodig, combineer het gerust. Van plan om naast uitnodigingen voor de bruiloft ook save-the-date kaarten of menukaarten met goud te maken? Bekijk dan eens onze trouwkaarten sets.

Gouden trouwkaart met matchende extra’s

Onze trouwkaarten met goud zijn echte winnaars en verdienen een mooie verpakking. Kies bijvoorbeeld voor een gouden envelop, stop er blinkende confetti in en plak er een opvallende sluitzegel op. Wat dacht je van een zegel met gouden hartjes of twee klinkende champagneglazen? 
✨ Tip: zit je nog in de oriënterende fase en moet je je grote dag nog van A tot Z uitdenken? In deze blog delen we tips voor het organiseren van een bruiloft met het thema goud.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.