Ga naar de inhoudGa naar het filter
Sterkte kaart knuffel

Sterkte kaarten met dikke knuffel

Een knuffel doet altijd goed. Maar als je veraf bent, is het iets moeilijker om iemand sterkte te wensen met een stevige knuffel of een warm gebaar. Stuur  dan een sterktekaart met een dikke knuffel erin. Dat zal al veel goed maken. Als je je sterkte-kaart voor 20u bestelt, dan doen wij ze nog dezelfde dag op de post. 

Sterkte knuffel: Ik denk aan je 

Op sommige dagen kun je een dikke knuffel goed gebruiken. Misschien ben je al een tijdje ziek, heb je een dierbare verloren of zit je gewoon niet zo lekker in je vel. De woorden “Ik denk aan je” kunnen dan ontzettend fijn zijn. Verstuur daarom een dikke knuffel via Kaartje2go. Kies een sterkte knuffel kaart uit de galerij en geef hier vervolgens je eigen draai aan in onze online kaartmaker. Voeg bijvoorbeeld een lieve foto toe of plaats een passend figuur op de kaart. Een hartje, bloem of de woorden “Dikke knuffel voor jou” zijn goede opties. 

Mooie teksten voor op een sterkte knuffel kaart

Heb je een knuffel kaart gevonden, maar heb je moeite met het vinden van de juiste woorden? Neem dan eens een kijkje bij onze sterkte teksten voor op je dikke knuffel kaart. Ook kun je tijdens het bewerken van je kaart op “vind een passende tekst” klikken voor extra inspiratie. Je kunt de tekst op de voorkant van je sterkte knuffel kaart trouwens eenvoudig aanpassen.  Zo pas je “Dikke knuffel voor jou vandaag” heel eenvoudig aan naar “Dikke knuffel voor jullie”. 

Een dikke knuffel versturen via de post 

Als je tevreden bent met je zelfgemaakte sterkte knuffel, dan is het tijd om deze op de post te doen. Kan iemand jouw “Dikke knuffel ik denk aan je” snel gebruiken? Zorg er dan voor dat je je kaartje voor 21:00 uur besteld. In 95% van de gevallen valt de kaart met dikke knuffel en sterkte de volgende dag dan al op de deurmat. Wist je trouwens dat je de verzending van je sterkte knuffel ook kunt inplannen? Maak nu alvast je knuffel kaart en kies voor een verzenddatum in de toekomst. Dan bezorgen wij het kaartje op de door jou geselecteerde dag. Handig voor bijvoorbeeld een geplande operatie. 

Een sterkte en knuffel kaart versturen met cadeau 

Voelt alleen een sterkte knuffel sturen niet voldoende? Voeg dan een sterkte cadeau aan je knuffelkaart toe. Daar beurt je familielid, vriend(in) of collega vast een beetje van op. Geef bijvoorbeeld lekkere thee cadeau, voor een ontspannend momentje om weer even op adem te komen. Bloemen of chocolade passen ook goed bij een sterkte knuffel kaart. Wil je iemand écht sterkte wensen met een knuffel? Voeg dan een knuffelbeer aan je bestelling toe. 

🎁 Bijna alle cadeaus passen trouwens door de brievenbus. Je hoeft de ontvanger dus niet in te lichten. Zo blijft jouw dikke knuffel kaart met cadeau een verrassing.

Zomaar een knuffel voor jou 

Gelukkig zijn er naast een sterkte knuffel ook nog een heleboel andere knuffels. Soms verdient iemand namelijk gewoon even een knuffel. Simpelweg omdat je die persoon lief vindt, diegene altijd voor je klaarstaat of altijd zijn of haar best voor jou doet. Daarom hebben we naast sterkte knuffels ook wenskaarten met een knuffel voor jou. Je vindt deze kaarten door te filteren op “Knuffel”. Wiens hart verwarm jij met zomaar een knuffel?

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.