Ga naar de inhoudGa naar het filter

Nieuwjaarskaart met proost

3, 2, 1 … happy new year! De kurk vliegt van de fles, de bubbels stromen en de glazen gaan de lucht in voor een toast: ‘Proost op het nieuwe jaar’. Zijn er naast de personen met wie je oud & nieuw viert nog andere vrienden, familieleden of kennissen die je het beste wilt wensen? Stuur ze een nieuwjaarskaart met proost of cheers erop!

  • Gratis proefdruk
  • Gratis witte enveloppen
  • CO2-neutraal gedrukt

Proost op het nieuwe jaar met een nieuwjaarskaart

Zonder oliebollen, champagne en gouden glinsters geen oud en nieuw. Je ziet deze elementen dan ook vaak terugkomen op onze nieuwjaarskaarten. Wil jij ook ‘Cheers’ zeggen met een nieuwjaarskaart? In onze collectie vind je de leukste kaarten om te proosten op kennissen, vrienden en familieleden. Dat ze maar een warm, gelukkig en succesvol 2024 mogen beleven! Mag de nieuwjaarskaart – naast een lieve nieuwjaarswens – ook een vleugje humor bevatten? Kijk dan eens tussen onze grappige nieuwjaarskaarten. Er zit er ongetwijfeld een tussen die een glimlach op je gezicht tovert.

Een bruisende nieuwjaarskaart maken

Besloten om naast kerstkaarten ook nieuwjaarskaarten te versturen? Onze collectie loopt over van de kaarten met ‘Pop the Champagne’, ‘Cheers to the New Year’ en ‘Proost op 2024’. Net als bij champagne is ook de keuze uit soorten nieuwjaarskaarten te groot om op te noemen. Om toch snel een leuke kaart te kunnen vinden, kan je ons handige filtermenu gebruiken. Zet bijvoorbeeld een vinkje bij ‘Met jaartal’, een thema of een kleur om een bruisend ontwerp te vinden. 

Zeg ‘Proost’ met een knallende tekst

Wat schrijf je eigenlijk op een nieuwjaarskaart? Alleen ‘de beste wensen’ zeggen is misschien toch wat saai en iemand een ‘gelukkig nieuwjaar’ toewensen wat standaard. Heb je wat inspiratie nodig om zelf iets bruisends op papier te zetten? No worries, ons team heeft de leukste teksten voor op nieuwjaarskaarten voor je op een rijtje gezet. Neem ze gerust over door ze te kopiëren, daarvoor staan ze er! Ben je trouwens meer een prater dan een schrijver? Maak alvast een fles bubbels open, trek een glinsterende outfit aan en neem een video op. Wedden dat de ontvangers verrast opkijken als ze de QR-code op de nieuwjaarskaart scannen?

Extra’s voor een spetterende nieuwjaarskaart

Is de gratis proefdruk van je nieuwjaarskaart helemaal naar wens? Dan rest nog één taak: het toevoegen van leuke extra’s aan je bestelling. Kies bijvoorbeeld voor gouden enveloppen of sluitzegels met een fles champagne om de nieuwjaarskaart nog meer te laten stralen. Wil je niet alleen ‘Proost op het nieuwe jaar’ zeggen? Geef een fles sprankelende cava cadeau om 2024 mee in te luiden. We bezorgen de fles samen met het nieuwjaarskaartje bij de ontvanger thuis.

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.