Ga naar de inhoud

Nieuwjaarskaart met proost

3, 2, 1 … happy new year! De kurk vliegt van de fles, de bubbels stromen en de glazen gaan de lucht in voor een toast: ‘Proost op het nieuwe jaar’. Zijn er naast de personen met wie je oud & nieuw viert nog andere vrienden, familieleden of kennissen die je het beste wilt wensen? Stuur ze een nieuwjaarskaart met proost of cheers erop!

  • Gratis proefdruk
  • Gratis witte enveloppen
  • CO2-neutraal gedrukt

Proost op het nieuwe jaar met een nieuwjaarskaart

Zonder oliebollen, champagne en gouden glinsters geen oud en nieuw. Je ziet deze elementen dan ook vaak terugkomen op onze nieuwjaarskaarten. Wil jij ook ‘Cheers’ zeggen met een nieuwjaarskaart? In onze collectie vind je de leukste kaarten om te proosten op kennissen, vrienden en familieleden. Dat ze maar een warm, gelukkig en succesvol 2024 mogen beleven! Mag de nieuwjaarskaart – naast een lieve nieuwjaarswens – ook een vleugje humor bevatten? Kijk dan eens tussen onze grappige nieuwjaarskaarten. Er zit er ongetwijfeld een tussen die een glimlach op je gezicht tovert.

Een bruisende nieuwjaarskaart maken

Besloten om naast kerstkaarten ook nieuwjaarskaarten te versturen? Onze collectie loopt over van de kaarten met ‘Pop the Champagne’, ‘Cheers to the New Year’ en ‘Proost op 2024’. Net als bij champagne is ook de keuze uit soorten nieuwjaarskaarten te groot om op te noemen. Om toch snel een leuke kaart te kunnen vinden, kan je ons handige filtermenu gebruiken. Zet bijvoorbeeld een vinkje bij ‘Met jaartal’, een thema of een kleur om een bruisend ontwerp te vinden. 

Is de nieuwjaarskaart ook bedoeld als uitnodiging voor een nieuwjaarsborrel? Onze designers hebben de kaarten zo ontworpen dat je teksten, afbeeldingen en achtergronden in een paar klikken kunt aanpassen. Ook is het mogelijk om de nieuwjaarskaart te versieren met figuren, kaders en foto’s in onze kaartmaker. Klaar met het bewerken van de nieuwjaarskaart? Vraag een gratis proefdruk aan om het resultaat te bewonderen.

Zeg ‘Proost’ met een knallende tekst

Wat schrijf je eigenlijk op een nieuwjaarskaart? Alleen ‘de beste wensen’ zeggen is misschien toch wat saai en iemand een ‘gelukkig nieuwjaar’ toewensen wat standaard. Heb je wat inspiratie nodig om zelf iets bruisends op papier te zetten? No worries, ons team heeft de leukste teksten voor op nieuwjaarskaarten voor je op een rijtje gezet. Neem ze gerust over door ze te kopiëren, daarvoor staan ze er! Ben je trouwens meer een prater dan een schrijver? Maak alvast een fles bubbels open, trek een glinsterende outfit aan en neem een video op. Wedden dat de ontvangers verrast opkijken als ze de QR-code op de nieuwjaarskaart scannen?

Zelf een mooie nieuwjaarskaart knutselen

Niets zegt meer ‘Happy New Year’ dan een zelfgemaakte nieuwjaarskaart. Het laat zien dat je moeite hebt gedaan en dat je graag met die persoon op de toekomst wilt proosten. Heb je al een idee voor een ontwerp? Start met een blanco kaart of fotokaart om de nieuwjaarskaart vorm te geven. Mocht je wat moeite hebben met een beginnetje maken, scrol dan even door onze collectie of neus tussen onze voorbeelden voor wat inspiratie. Je zult merken dat veel van onze nieuwjaarskaarten een spatje goud hebben. Wees ook niet bang om hier zelf mee te strooien; goud straalt liefde, geluk en welvaart uit.

Extra’s voor een spetterende nieuwjaarskaart

Is de gratis proefdruk van je nieuwjaarskaart helemaal naar wens? Dan rest nog één taak: het toevoegen van leuke extra’s aan je bestelling. Kies bijvoorbeeld voor gouden enveloppen of sluitzegels met een fles champagne om de nieuwjaarskaart nog meer te laten stralen. Wil je niet alleen ‘Proost op het nieuwe jaar’ zeggen? Geef een fles sprankelende cava cadeau om 2024 mee in te luiden. We bezorgen de fles samen met het nieuwjaarskaartje bij de ontvanger thuis.

Proost ook op je zakelijke relaties

Heb je een eigen bedrijf? Vergeet dan niet om opdrachtgevers, partners of medewerkers een zakelijke nieuwjaarskaart te sturen. Een attente kaart wordt vaak erg gewaardeerd, al helemaal als je er een leuk presentje bijstuurt. Ook is het een goede manier om banden weer aan te halen. Wist je trouwens dat je zakelijke nieuwjaarskaarten ook op factuur kunt bestellen? Neem contact op met ons klanttevredenheidsteam voor de mogelijkheden.

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.