Ga naar de inhoud

Corona nieuwjaarskaarten

2022 begon met een knal en eindigt met een susser! Door de corona crisis hebben we onze familie en vrienden moeten missen en komt er van een spetterende jaarwisseling waarschijnlijk ook niet veel terecht! Gelukkig kun je wel nog een nieuwjaarskaartje sturen en gezien de omstandigheden is dat een feestje op zich!

Nieuwjaarskaart sturen in coronatijd

In gedachten wensen we onze familie en vrienden het allerbeste toe, maar met een fysiek kaartje maak je die wens nog net iets concreter. In coronatijd is jouw nieuwjaarskaartje een lichtpuntje in de duisternis en daar kunnen we er allemaal wel wat van gebruiken in de donkere decembermaand. Stuur je geliefden daarom vandaag nog een nieuwjaarskaart en wens ze een gelukkig 2023 toe!

Corona nieuwjaarskaart maken

Met onze handige kaartmaker is een corona nieuwjaarskaart zo gemaakt. We leggen je uit hoe dat werkt!

  1. Kies een leuke kaart uit de corona nieuwjaarskaarten collectie. Op deze kaarten vind je passende teksten zoals een liefdevolle nieuwjaarswens op anderhalve meter afstand en zorg goed voor elkaar in het nieuwe jaar.
  2. Klik op “kaart bewerken” en je komt in de kaartmaker. Daar kun je de kaart naar hartelust aanpassen. Pas de kleuren aan, voeg figuren en kaders toe of verander de achtergrond.
  3. Upload je eigen foto om de kaart nog persoonlijker te maken. Breng je kaart tot leven en laat de mensen je vrolijke of gekke gezicht zien met een leuke selfie. Ga met het hele gezin op de foto of deel je foto’s van dat leuke uitje met een vriendin. Met je eigen foto maak je de kaart veel persoonlijker.
  4. Schrijf tot slot een passende nieuwjaarswens op de kaart. Je kunt hiervoor een kijkje nemen bij onze corona teksten voor de feestdagen of natuurlijk zelf iets moois verzinnen.

Ben je klaar met bewerken? Dan is het tijd om de nieuwjaarskaart te versturen. Dat kan rechtstreeks naar de ontvanger of via een pakketje bij je thuis. In dat laatste geval kun je de kaarten later zelf overhandigen of per post versturen.

Je kunt ook een proefdruk van de kaart bestellen om te kijken of de kaart helemaal naar wens is! 

Nieuwjaarskaarten zoveel als je kunt bedenken

Bij Kaartje2go vind je meer dan 700 verschillende nieuwjaarskaarten in allerlei stijlen waaronder grappige nieuwjaarskaarten, Engelstalige nieuwjaarskaarten en nieuwjaarskaarten met een jaartal erop. Bekijk ook eens onze kerstkaarten voor ziekte en verdriet

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.753 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.